- Mieza S Mieza S
April 05, 2012
memang seronok sangat pergi sekolah tayar pancit. da suroh apek kedai motow pam kan. tanpa tersedar tyme nak balik uh dalam pukul 5 kod, haisemen. kempis lagi. marah la ni kan. nasib baik lah boleh online kan? haha almaklum la ada wifi :). ohsem sekolah kitew kan? bukan kitew je yang ada kat situ. p ada gak la 2 ekor monyet landing-2 kat situ. kunci motor sorg hilang. at least ada gak lah orang nak teman kan? memang terbaik lah. sama-2 dengar si gadis CYRA SANUSI memekak. mengamuk tak sudah jantung ni ha. tapi kawan. hahah. sayang kaw lah. tu sahaja untuk harini :) . penat dan mengantuk. gudnait

No comments:

Post a Comment

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.