jangan curang - Mieza S Mieza S: jangan curang

jangan curang

April 20, 2012

sekali lagi kan kitew update entry pasal CINTA. upsss, psttt, "macam bagus je en ?". hahaha. hello. BLOG aq ke blog engkaw? so diam jangan bersuara. haha. ye ye ye. biasa lah tu kan kalau berkawin boley cerai berai. kalau kapel jangan cakap lah kan. siap kapel putus kapel putus. tapi manusia yang memandang akan melabel sebagai player. huh! awat hang dok sebok? biaq p la depa nak player ke mayer ke. whatever ke. bukan depa susa kan hang pon kan? hushh. pe lah anda ni. paztu-2 adat kalau kapel mesti curang. derr wa nak pesan kat lu derr. tayah curang! lu buat dia , orang akan buat lu. so, kaw nak curang tunggu kaw putus. sakit taw kalau perasaan dipermainkan. kalau bernanah ta boleh nak ubah dah aq pun tataw. huhuhu. kitew tadew r bagus sangat bab kapel-2 ni kan. tapi awak perlu taw. awak akan menyesal if awak buat dia mcam uh. awak akan menyesal sebab tak hargai perasaan dia. taw tak perasaan tuh satu anugerah ALLAH yang sangat bernilai? perasaan tu bukan suatu mende yang datang secara paksa. tapi hadir dari hati yang betul-2 ikhlas. kalau dia mainkan kaw. kaw buat bodoh je. dia akan kena 2 kali ganda teruk dari kaw taw? actually orang yang kaw akan curang uh kaw sendiri akan rasa bersalah sebab kaw seksa perasaan dia. hahha. aq pun taktaw la natang ape merasuk hati jiwa aq untuk berceramah entah apekebenda nya tah ni kan kan? hahaaha. tu ha nak bukak story pasal ade sorang jejaka ni memang setia gila tunggu wanita ni. tapi wanita uh sikit pun tak hargai. malah dia rasa jejaka uh mengganggu hidup dia. tapi bila jejaka uh pergi kat perempuan lain, wanita uh jeles. terlalu ego kan? nasib kaw lah labu. tapi aq ta sanggup tengok kawan aq macam tu! kaw tengok orang akan buat dekat kaw sama macam kaw buat dia! thanxx :) apa-2 pun. aq sayang semua kawan-2 aq. jangan tinggalkan aq taw :) . huhuhuh sayanggggg kaw! 

No comments:

Post a Comment

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.