bahagiakah aku? - Mieza S Mieza S: bahagiakah aku?

bahagiakah aku?

April 13, 2012
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM. 




pesan Rasulullah SAW : “Cintailah kekasihmu dengan biasa-biasa saja, kerana boleh jadi suatu hari nanti dia akan menjadi sesuatu yang kamu benci,dan bencilah sesuatu yang tidak kamu sukai dengan biasa-biasa saja, karena boleh jadi suatu hari nanti dia akan menjadi sesuatu yang kamu sukai.” (HR.BUKHARI,ABU [...]

semoga pada hari JUMAAT yang indah ini ALLAH menjadi kan tiap-2 yang beragam ISLAM itu keberkatan hidup. insyaallah mudah-2 dengan rahmat -NYA. tadi bosan sangat jadi blogwalking paling rajin di abad ini. yeah. *rajin lah sangat sebenarnya =.="* . terjumpa la blog sorang kakak ni. dye menaip entri dengan panjang lebar macam buat karangan time sekolah-2 dulu kisah cinta seorang BLOGGER yang sudah 3 tahun bercinta. banyak la jugak halangan mereka. tiba-2 tersentuh rasa hati. eh, mereka BAHAGIA. aq? erkk. *tukar topik* . 
kitew dah skodeng beliau. sampai lebam-2 tangan. jenuh nak click sekor-2 entry dia. kakak tu comel :) . hahaha. akak jangan marah. tapi, kitew lupa na copy link kakak tu lah. nak tunjuk kat korang. korang jangan jeles k? lepas tu malam tadi kan. kitew memang gilew-2 punya mengantuk. ta larat na ONLINE kan. haha. maklom saja baru telan ubat. tapi gagah kan jugak diri menahan mata yang da terkatup 50% ni ha. semata-2 na menyemak kat entry yang da usang sorang kakak ni. sama juga macam yang tadi. tapi ni couple da 6 tahun. gila tak lama. dengan ragan manusia yang pelbagai ni dorang boley bertahan. HEBAT kod
=.=" . JELES gilew!! tapi dorang cinta jarak jauh. memula biasa r kenal dalam dunia chating. then jumpa lama-2 tersangkut sampai sekarang. start bercinta umur 15. tapi time uh dorang ta siyez ag. tapi apa-2 pun dorang ni memang SWEET kod. 

"ALLAH menjadikan tiap manusia itu berpasang-pasangan". 

btw kitew bahagia dengan life sekarang dengan apa yang ALLAH dah aturkan untuk kitew. cuma satu je yang kitew rasa masih ta lengkap. kitew masih tercarik-2 pemegang hati kitew yang lagi separuh. mudah-mudahan ALLAH jodohkan kitew dengan seseorang yang mampu menerima kitew seadanya dan menyayangi kitew dengan setulusnya sebuah cinta dan sayang :)  

No comments:

Post a Comment

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.