Lirik Lagu GBK Cypher Vol 7 GBKlique - Mieza S Mieza S: Lirik Lagu GBK Cypher Vol 7 GBKlique

Lirik Lagu GBK Cypher Vol 7 GBKlique

July 21, 2019
$KID
First off toast to ma bros, tuangkan segelas,
if it aint top 10 mungkin yang kesebelas,
cut the bullshit tak perlukan penjelasan,
we cooking this shit barang korang jadi bahan

masih dalam circle kita puff puff pass like,
this shit so good straight to ma brain like,
barang gombak takpernah tak lekit, mat!
wat lu satu clique roger quick mintak deal mat

kena satu bang letup macam nagasaki,
Kalau barang tak terangkat, korang boleh angkat kaki,
kalau korang nak beli, kami pulang balik baki,
roger berapa KG gentle kalau lu okay G

baris kita dua kena titik persilangan,
rappers silang arah maut hujung persimpangan,
to fuck up your whole crew? nah takda perbincangan
Rest in peace, simpati atas kehilangan

MUBINIKKI
Malaysia Malaysia, undangan diterima
asal dari Gombak, lahir subang jaya
pilihlah pilihlah 5 ringgit dapat 3
100 mula berbaris hanya dihidang ritma

hastala vista senyum mona lisa
ada cuba kopi? kita certified barista
ada ayam ayam kita penyet bungkus hantar
ada pink hoodies pandu makanan panda

ron95 bila masuk petron-ask
why datang Gombak just to pass the baton?
come bonafide man may peace be upon, lest
high tunggang ombak better keep that winston

better keep your wins strong
cause i smell the wind stoned
distracted with the rise
now you lost your wisdom
kau hilang ilham dan
ku dipandu bintang
di langit ku berenang
korang perlu tenang

MO HMO
Okay move aside for the greatest rapper alive
Im just playing aint nobody the greatest but i have arrived
Curcimsed but my skin thicker than an armadillo
Pound of ecstacy but im not a pusher

But dont push me im wise like mr miyagi
Relentless like a killerbee blessed by the almighty
Word to the g.o.d got my back on his p.o.v
Making sure that im where im supposed to be

Ini RAP ritma atas puisi
Lirik kau tak rhyme baris kau pun takda isi
"Dont mess with me im the hottest in the industry"
Siapa rasa pedas dia termakan aku punya cili

Jadi jangan sebut nama sebut hanya bila perlu
Takut lain yang menyapa bila nama ku diseru
Aku bukan gangster aku tak sarung baju
Aku tak takut orang takut hanya pada yang satu

AZYMAD
Yang sebulu dah berbulu silap catur trick
Flightmode.. kau terbang berat salah trip
Flow ku sick dalam ward terlantar sleep
Masuk angin keluar asap suck my nanostick

Clique gua jati gombak kau tersalah land
Sokay bro, isi borang boleh daftar jadi fan
Ini bukan trend, suka suka kau nak datang kacau blend
Gbk ni takkan end, tunggu ku tukar jadi brand semua cari

legit takda copy, OG certified gerenti
hundred percent tulen kita kekalkan tradisi
Viral ku cam boba tak mental mahu bubar
kau macam kaki sandar salah sambar sekarang hambar

rata rata kataku sumbang ni jari ah
Nak bertinju cam balboa tapi kau cam barua
Tujuh angka bertuah tuju buat si arwah
Tujuh tinggal tak lemah terjaga jalin ukhwah

No comments:

Post a Comment

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.