Lirik Lagu Topeng 2wo Bones - Mieza S Mieza S: Lirik Lagu Topeng 2wo Bones

Lirik Lagu Topeng 2wo Bones

May 03, 2019
Lirik Lagu Topeng 2wo Bones

Hidup ni hanya mainan dunia
Ramai yang bertopengkan manusia
Ular datang dalam banyak cara
Jangan berhenti teruskan melangkah

Aku tak berburuk sangka
Cuma mengatur rumi berjaga jaga
Dari pagi hingga ke senja
Ku paranoia pada talam dua muka

Bila diri sudah terkena
Baik aku mencorak langkah
Aku mula menyusun A Ba Ta
Ingin bina sebuah bahtera

Mungkin kau taksub dengan dunia
Hanya ingin dapatkan nama
Kau lupa pada yang esa
Silap haribulan kau jumpa karma

Wahai si talam dua muka
Ayuh lihat siapa lebih gila
Sini gila lain macam gila
Gila gila si jebat derhaka !

Cakap banyak pun tak guna
Nanti tembak pula tak kena !
Ini nasibku celaka 13
Ada hari akan ku balas !!

Jadi aku ikut resmi nya padi
Semakin berisi tunduk ke bumi
Semakin berilmu merendah diri
Kau patut belajar itu sifat yang terpuji

Hidup ni hanya mainan dunia
Ramai yang bertopengkan manusia
Ular datang dalam banyak cara
Jangan berhenti teruskan melangkah

Salam pembuka kata ini bagi mereka
Yang talam dua muka juga mulut puaka
Bahtera ini di bina bukan tuk cari nama
Jadi kau rasa kau siapa

Jika cari nama bagus Blah !
Jadi kau tolong buka mata
Bukan burukkan bahtera
Takut diri tu tak kemana

Tunjuk sama aku sifu kau siapa ! Huh ?
ini bukan akustik
aku stick dalam ini line
2wo bones ini magic

bukan tragedi try jadi yang baik
genggam biar sama sama kita naik
jangan dalam diam aku engkau tikam
langkah demi langkah engkau aku rakam

nanti lambat laun engkau aku makan
jadi hati hati maruah tu simpan
aku banyak sunyi bukan otak tak berisi
daripada banyak bunyi dalam diri tak berisi

nah ini bars ambil jadi motivasi
duduk diam diam pesan ini cuba fahami

Hidup ni hanya mainan dunia
Ramai yang bertopengkan manusia
Ular datang dalam banyak cara
Jangan berhenti teruskan melangkah

No comments:

Post a Comment

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.