Lirik Lagu Aku Mati & Motherfxcker Diana Ayien Rahman (YMYFAM) - Mieza S Mieza S: Lirik Lagu Aku Mati & Motherfxcker Diana Ayien Rahman (YMYFAM)

Lirik Lagu Aku Mati & Motherfxcker Diana Ayien Rahman (YMYFAM)

May 06, 2019
Lirik Lagu Aku Mati & Motherfxcker Diana Ayien Rahman (YMYFAM)

Hanya Allah saja tahu keadaan ku
di dalam dilema kekerasan yang ditipu
besi dipagar,dihumban tempat celaka
berbagai histeria adiksi trauma dan phobia .

Ampuni ku di dalam hati kamu
sebesar zaraf atau batu ketakutan pada yang satu الله
hajat ku dan dosa ku
mimpi ngeri yang diselubung seumur hidup ku ..

Seumur hidup ku ...
ku telah lama mati
ku telah lama mati
bawa ku pulang pada ilahi

nyawa ku telah diangkat pergi
sesaat setitis air mata ku jatuh
hati ku luluh
biar ku rapuh
biar ku rapuh ....

Ku tanggung derita di dalam kegelapan
sengsara sedang menanti ku dihadapan
dalam sujud ku doa berserta ketangisan
Tahajjud yang khusyuk atas sebab qalbu ku berdoa dan aku ...

tahan kesabaran lawan segala ujian
yang kau tak pernah rasa
yang kau tak kan faham seksa neraka dunia
Ku jadi jahat dulu atas segala puaka

mencari
menanti
akui cerna maki

dihina habis sehingga lah aku mati
sehingga ku tiada lagi kau buat begini
tapi nanti kau kan dipersoal oleh ya
rabbi الله ...

Sehingga aku mati ......


Ayien - Mothefucker Diana 🔥

Seikhlas hati aku kecewa
bila tanya soalan , semua nya depress tentang betina
Fuck Diana moga kau bahgia di neraka
celaka
bukan bekas ku cuma dia mothefucker

dan fuck semua seangkatan yang aku benci
semua nya dah ada list ku simpan dalam hati
fuck itu fuck sundal perangai mcm babi
jika engkau nak bagi free ku tak nak kau punya puki

bila aku jadi baik terbalik tak berbaik
takyah suruh ku jadi jahat ku dulu tindik salib , tu sikit
malas nak buka ku punya aib
yang dulu tu dulu biar kan sejarah ku ghaib

Sudah lama ku simpan
kesabaran lebih batasan
kejujuran di bawah kaki merosak kan
keikhlasan

percintaan tiada gentar
ku gentar selepas mati
sumpah laknat ku ke atas yang perosak nya hati

dan aku tk berminat ,
pergi mampus lah kau laknat
ku benci sehingga kau dikebumi di liang lahad

Tipu lah selagi mampu
kifarah karma kan berlaku .
ku hanya cerita individu
diana lain tiada isu

atas bawah gua sapu celaka lu ketepi
jangan compare kombinasi dengan barang yang suci
jika jahat , jahat sorang tiada orang akan kesah
ni jenis kacau orang sundal celaka yang pukimak

Eh sudi lah gurindam yang ku sedang nak menghidang
Eh binatang lu sundal ini masa nak bersidang
wey ku tenang lu biadap sekarang tak bercakap
wey yang nyalak banyak sorak sekarang takut borak

Heyy bro
darah gua ada di penjara
umur aku kamu jauh beza
tunjuk taring ingat gua hirau

makan tampar baru tahu risau
tahu ngigau , tahu gila
pergi berambus
nak di ubah ? senang pecah muka terus cetus
pergi mampus ...

Sudah lama ku simpan
kesabaran lebih batasan
kejujuran di bawah kaki merosak kan
keikhlasan

percintaan tiada gentar
ku gentar selepas mati
sumpah laknat ku ke atas yang perosak nya hati

dan aku tk berminat ,
pergi mampus lah kau laknat
ku benci sehingga kau dikebumi di liang lahad

Tipu lah selagi mampu
kifarah karma kan berlaku .
ku hanya cerita individu
diana lain tiada isu

1 comment:

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.