Lirik Lagu Kes 12:06 Alep Hunter

August 28, 2018

Lirik Lagu Kes 12:06 Alep Hunter

Ayyyy..
HARD HITTAZ GANG!

Nak cakap laguku
macam sampah,
Aku tak kesah,
Boleh datang singgah

kalau rasa nak kitar semula
Tapi kalau betul laguku
buat kau menyampah,
apa susah,
Stop dengar aku habis cerita,

sebab Rap aku susah berhenti
maybe dah jadi gian,
Kalau hantar serenti
tetap takde perubahan,

Sebab otakku tokan,
takkan mungkin putus bekalan,
masih dibekalkan barang keperluan
Untuk ku berterusan berbunyi,
Kawasan ku berhuni,
Tak perlu busybody
ku busy to be somebody,
Apa yang aku alami,
Kau taknak cuba dalami,
Jadi kenapa ku kena
tunduk patuh setiap telunjuk jari?

Nak suruh ku buat macam ni,
Lepas tu, jangan nak buat macam tu,
Aku chilll write ikot hati
stiil ride dengan laju,
Sebab tulah aku,
walaupon lagu tak laku
aku masih lakukan
dan lagukan untuk aku,

Jadi tolong jangan,
nak berikan aku arahan,
Ku alahan dengan
yang arahkan aku perlahan,
Tak perlu sibuk nak tentukan
mana haluan lagu aku,
minta kau dengarkan
bukan bandingkan,

Ni bukan pertandingan,
Ada yang menang
ada yang kalah
Tak perlu perbandingan,

Lagu tu senang
lagu tu susah
Lagu tu matang
lagu tu mentah
Cuba kau tenang
jangan nak resah
Jangan sembarang menyerang
Takut nanti kau menyerah,

Dah banyak barangan Ciplak
macam kat Petaling Street,
Jangan nak berangan Chief plak
yang mana terpaling shit,

Lagu ku dah bina hitz,
lagu kau no benefit,
Sembang weed, barang fit, dasar kid
so lu better sit down,
Tolong diam sebelum kena shutdown,
Hormat sikit datang ku punya showdown,
Turun underground,
jangan mimpikan "The Crown",
Hittaz masih lagi first,
cuz we Never Back Down,

Fight for the right on the mic,
masih lagi write,
ikot aku punya right,
Everything gonna be alright,

Tak pernah nak fikir penat,
Sampai ke midnight sebab ku minat,
Kadang kalau aku dah tak sempat
Ku overnight untuk teruskan
buat lagu walau ku
belum ada lagi copyright,
lekat macam lovebite,
Sebab tu korang semua
berani nak copy, right?
Korang memang love bite,

Ramai yang rasa dah right,
Sebab tu ramai yang dah left,
Ramai yang dah meluat,
Bila ramai nak jadi reff,
Tapi tak pandai nak guide,
bila game ni start,
Ramai seronok merembat,
but I still do it by myself,

Fuck Fame!
Sebab nak fame lah budak lame,
Masuk game bajet alim,
Dah lama dah aku aim,
Baru jengah Rap game,
nak acah Rakim,
Takyah sibuk nak Hakim,
Kalau nyanyi bunyi cam Rahim,

Nak bising?
Kenapa kau perlu amek pusing,
Tak suka laguku
kau dah boleh asing asing,
Takyah sibuk kain aku
jaga kain masing masing,
Jangan nak bikin semak
kau nak memekak bising bising,

Dalam scene,
aku dah banyak dah buat sin,
So tak perlu gelabah
macam kau dapat last seen,
Ini tempat masih tak perlukan
orang macam Adlin
Aku dah cukup Aman
walaupon lagu aku tak clean

Yang acah malaikat
dah meningkat
mula nak menyukat
datang tak berpukat
nekad nak menyekat
yang berbakat
dan setakat ke setingkat
pon berpakat ikot shortcut
walau bakat tak memikat
tetap diangkat ni hakikat,

Bila ramai dah mula nak
menggunakan jalan singkat,
Takde guna kau cuba nak
pertaruhkan dengan bakat,
sekarang dah banyak
lagu yang tangkap muat,
Lebih harkat,
Maka dah semakin dekat
Scene kita dengan mangkat...

Nak cakap laguku macam sampah aku tak kisah, boleh datang singgah kalau rasa nak kitar semula, tapi kalau betul laguku buat kau menyampah, apa susah, STOP dengar aku habis cerita

You Might Also Like

0 comments

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.

CHAT

Followers