Penafian | Tentang Penulis | Hubungi


Thursday, May 4, 2017

Biru Band Tampil Dengan Single Terbaru

Mieza S | 5/04/2017 01:53:00 PM | 0Comments |
Twitter

Biru Band Tampil Dengan Single Terbaru

Biru Band Tampil Dengan Single Terbaru

Biru Band dulu pernah popular dengan lagu Pacar Yang Hilang. Mesti selalu dengar dekat tv setiap kali tengah iklan kan? Aku sampai dah hafal sangat lirik lagu tu. Lirik yang sempoi dan muzik dia macam menggembirakan orang. Walaupun tajuk dia sangat sedih. Kau faham kan maksud aku apa? Hahaha.
Lagu ni jugak pernah menjadi hitz antara aku dengan Manager masa kerja dekat Speedmart dulu. Sebelum bukak kedai, confirm layan je lagu ni. Sekarang Biru Band tampil dengan single terbaru. Korang dah dengar ke belum? Kalau belum, jom dengar.
Komposer dan liriknya ditulis sepenuhnya oleh Harry. Kalau korang rasa lagu ni mengancam dan best jadikan ianya sebagai callerRingtone. Takde lah bunyi tet tet teet tet. BOSAN!  :
Maxis CallerRingtones -- Dial *131*563937# tekan Call/Hantar 
DiGi CallerTunes -- Dial *233*1330489# tekan Hantar/Call 
Celcom CallMeTones -- Dial *323*282685# tekan Call/Hantar 
U Mobile ColourTones -- Taip CRM 6371645 dan hantar ke 28383

Boleh jugak dengarkan dan mengikuti perkembangan lagu Maaf dari Biru Band pada pautan dibawah.

Kalau nak tengok lirik lagu Maaf boleh klik pautan ini --> lirik lagu maaf

Ikuti perkembangan muzik bersama insictechMusicland :
Facebook : https://www.facebook.com/InsictechMusicland/
Twitter : https://twitter.com/insictechml

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih :')

© Copyright 2017 | ALL Right Reserved to Owner. Re-edit by Sehijau Blog RA.