Lazada Online Revolution Sales Tak Masuk Akal! - Mieza S Mieza S: Lazada Online Revolution Sales Tak Masuk Akal!

Lazada Online Revolution Sales Tak Masuk Akal!

November 23, 2016

Lazada Online Revolution Jualan Online Terbesar ! 

Lazada Online Revolution Sales Tak Masuk Akal!

Betapa gembira dan seronoknya aku bila abang posmen mengetuk pintu dan memberi parcel yang dinanti - nanti. Aku ingat aku takkan dapat. Rupanya rezeki. Alhamdulillah. Parcel Of Joy dari Lazada Malaysia selamat sampai di rumah. Terus rakus aku bukak bungkusan sebab nak tengok isi dalam kotak tu. Macam - macam ada dalam kotak kecil ni. Rujuk gambar dekat bawah dan tengok apa yang aku dapat. Bukan aku je boleh guna. Untuk mak ada, untuk adik ada, untuk ayah pun ada. Memang sesuai namanya Parcel Of Joy. Kegembiraan yang dikongsi dengan seluruh keluarga dalam rumah ^_^


Lazada Online Revolution Sales Tak Masuk Akal!

Banyakkan? Kempen Lazada Online Revolution ni berlangsung dari 11.11.2016 sehingga 12.12.2016. Dan ini merupakan kempen terbesar untuk tahun ni. Baik cepat - cepat pergi website Lazada Malaysia. Gaji nak dekat dah ni! Memang rugi lah kalau terlepas. Boleh dapatkan diskaun sebanyak 20% kalau korang guna code 20LAPOR25. Takpun boleh terus klik gambar dibawah :) 

Lazada Online Revolution Sales Tak Masuk Akal!

Lazada Online Revolution Sales Tak Masuk Akal!
Jadual Online Revolution. Save the date!! 


Parcel Of Joy Lazada

Jom tengok apa yang ada dalam Parcel Of Joy dari Lazada Malaysia. 

Lazada Online Revolution Sales Tak Masuk Akal!



Kalau korang nak beli, boleh klik barangan yang aku dah buat list tu. nanti kita sama - sama ada. Paling best dengan barangan nombor 1 dan nombor 2 tu. Dah lama sangat aku impikan benda tu. Akhirnya Parcel Of Joy dari Lazada Malaysia tunaikan permintaan aku :)

Jom membeli - belah di Lazada Malaysia sementara Lazada Online Revolution sedang berlangsung. Jadual rujuk pada gambar di atas. Gunakan kod : 20LAPOR25 untuk diskaun sebanyak 20%. Klik Lazada Online Revolution atau klik pada gambar di bawah untuk membeli belah di Lazada! 

Lazada Online Revolution Sales Tak Masuk Akal!

1 comment:

  1. terjebak juga dengi mic kecil yang boleh bawa kesana sini

    ReplyDelete

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.