Kecik Imba Seorang Proffesional Gamers - Mieza S Mieza S: Kecik Imba Seorang Proffesional Gamers

Kecik Imba Seorang Proffesional Gamers

February 05, 2016

Kecik Imba Seorang Proffesional Gamers


Kecik Imba Seorang Proffesional Gamers

Biodata 

Nama Penuh : Fadil "Kecik Imba" Bin Mohd Raziff
Tarikh Lahir : 30Mac1996
Kerjaya : Proffesional Gamers
Tempat Lahir : Kuala Lumpur
Menetap di : Setapak, Kuala Lumpur
Sudah bermain Dota Selama 8 tahun

Nak tahu lebih lanjut pasal penglibatan Kecik Imba boleh terus ke pautan ini --> Biografi Kecik Imba

Antara Award yang pernah dimenangi Kecik Imba 

  • No. 2 at blitzone damansara - ACG Dota2 qualifiers
  • No. 4 at ftz subang jaya - ACG Dota2 Malaysia qualifiers
  • No. 2 online tournament - SEA Dota2 open league
  • No. 2 at orange - Orange fiesta Dota2 
  • No. 2 at orange - Eclub Qualifier Dota2 Tournament
  • No. 1 online tournmanet - Sealeague grandfinals
  • No.1 online tournamnet - LitanyLeague Season 2
  • No.1 online tournament - GMPGL Malaysia Qualifier
  • No.2 Offline tournament - Sino Dota2 Lan Tournament
  • No.1 Online tournament - The Bounties Malaysia Tournament





Daripada 18 tournaments yang Kecik Imba pernah masuk, beliau telah mengumpulkan sebanyak $37, 948.02. Fuh! Banyak gila. Memang kental betul jiwa Kecik Imba ni. Kau nak jadi macam Kecik Imba? Tak perlu terikat dengan sesiapa? Cuma main game yang kau suka? Jiwa kena kuat dan kental. Untuk join tournaments dengan negara luar. Asah bakat. Jangan biar mati ke jalan yang tak sepatutnya. Sama macam aku. Biarlah orang nak kata sesuatu yang aku nak jadi itu buang masa , tidak ada masa depan. Mulai hari ini aku kena berusaha sendiri. BUKTIKAN sesuatu yang mereka cakap buang masa, sebenarnya  bukan lah sesuatu yang sia - sia! 

http://www.esportsearnings.com/ Itu adalah pautan untuk melihat senarai tournaments :) Okay sampai sini je. Sekian ~

1 comment:

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.