Apa Eh? - Mieza S Mieza S: Apa Eh?

Apa Eh?

August 04, 2015


Apa Eh?


Apa Eh? | Assalamualaikum. Hmm. Apa eh nak cakap. Cuma nak bagitahu. Tak boleh nak update blog sangat. Google.com tak boleh access. Ni pun pakau bing.com je. Tapi tak biasa. Sebab semangat update jela. Tajuk dekat atas tu  jadi macam tu sebab tak tahu apa istilah yang sesuai untuk digunakan bila google.com tak boleh guna. 


Apa Eh?


Mood tenggelam. Kbye | Apa Eh? 

2 comments:

  1. Singgah petang disini...
    Memang tenggelam mood kalau tak boleh nak update mcm biasa =)

    ReplyDelete
  2. Sabar maybe ada masalah tu teruskan berblogging

    ReplyDelete

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.