Apa kau rasa? - Mieza S Mieza S: Apa kau rasa?

Apa kau rasa?

July 29, 2015
 
 
 
Apa kau rasa?
 
 
Apa kau rasa? | Sengaja Tuhan jemputkan kecewa untuk temankan aku. setiap kali datang mesti hilang. Memang sampai bila mesti pengakhirannya macam ni?

 
 
 
Apa kau rasa?
 
 
Dia tak pernah pertahankan apa pun. Maknanya apa? Dengan beribu alasan clisher. Buat dekat aku tak boleh tapi buat dekat orang lain boleh. Tu yang aku tengah hadam. Kenapa dia mesti buat macam tu. At least, tak suka boleh straight to the point. Tak perlu nak test market, test segala macam test. Tak perlu nak suruh sabar. Dah kalau tengah sabar menunggu, tiba tiba dalam hidup kau datang orang lagi baik? Mesti lah kau akan tinggalkan orang yang tengah sabar tunggu kau kan? Sebab yang datang tu lagi bagus. Fikir perasaan orang lain jela. Jangan ego. 
 
 
Apa kau rasa?
 
 
God..
If today I lose my hope,
please tell me,
that Your plans
are better
than my dreams :'(
 
 
Apa kau rasa? 
 

1 comment:

  1. sabar banyak2,Allah akan menguji hambanya yang mampu ,dia lebih tahu

    ReplyDelete

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.