Wednesday, February 18, 2015

INSTA : TEATER LORONG PEMIMPI

Mieza S | 2/18/2015 02:38:00 PM | 0Comments |




#Repost @chowkityouth
・・・
Hai Jom Share dan Support!

Jangan lupa menyaksikan pementasan Teater Lorong Pemimpi yang bakal dipentaskan pada#Mac2015 di Auditorium DBKL.

Untuk informasi lanjut mengenai tiket anda boleh email kepada chowkityouth@gmail.com atau menghubungi Hussein 011-11330732/ Ali 011-39846694.

Ikuti perkembangan kami di facebook. www.facebookcom/chowkityouth

#ChowKitYouth #LorongPemimpi #Mac2015 #1MDB#BijiBiji #ChowKit.




Assalamualaikum. hai semua. Korang ada yang meminati Teater? Jom lah datang beramai ramai memeriah kan majlis ni. Tiket pun tak mahal sangat. Sure korang suka. Aku pun akan turun. Nanti kalau korang turun inform ye. Mane tau dapat kita berjumpa :)  Boleh mengeratkan sillaturahim kan. Sebab dah lama sangat menulis tapi tak pernah pula kita jumpa. 

No comments:

Post a Comment

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.