INSTA : RANTAI ART FESTIVAL 2015 - Mieza S Mieza S: INSTA : RANTAI ART FESTIVAL 2015

INSTA : RANTAI ART FESTIVAL 2015

February 18, 2015








Creative bazaar at Rantai Art Festival 2015 that will be held on 28 & 29 March at Lanai Matic, Jalan Ampang from 10 am-10 pm.


Assalamualaikum. Hai. Aku rasa dalam banyak banyak event ni, event palinh ohsem weyh. Mana tak nye macam macam ada. Start dari art, fashion sampailah ke makanan nya. :) Woooo Korang tak mnat ke ? 


AKU DESIGN ialah satu branding lokal yang telah ditubuhkan semenjak 2009 dan mula bertapak di Melaka. Kalau korang jenis follow up semua jenis lokal brand, korang pasti akan kenal kampeni ni. bukan calang calang orang beb. Dan beliau akan turut serta dalam Rantai Art Festival nanti. Rugilah kalau korang tak join. 





#Repost @rantaiart

・・・
Hi korang.



Sesiapa berminat nak tunjukkan bakat graffiti & mural anda di Rantai Art Festival 2015 sila hubungi kami di hello@rantaiart.org


Untuk kali ini space sangat limited. So cepat cepat daftar. Percuma je.


Kami tidak menyediakan bahan untuk spray. 


Korang ada bakat dalam grafiti? Dari korang conteng conteng dinding yak tak mendapat pengiktirafan apa kata korang datang dan join diorang? Korang boleh kenal antara satu sama lain. Dapat ramai kawan yang ada minat yang sama. Best nyaa. Malangnya aku bukan jenis yang berbakat gitu. 











Lukisan lukisan yang memang superb ohsem ni adalah dari puteri manja. Orang panggil beliau manja. Dan beliau juga merupakan salah satu dari mereka yang akan join di Rantai Art Vestival. Mesti korang tak puas kan tengok lukisan dia yang memang, pergh !!! Cantik ah. So. Korang set date and time okay :) Jngan lupa. See u guys at there :) 

No comments:

Post a Comment

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.