rutin budak sekolah - Mieza S Mieza S: rutin budak sekolah

rutin budak sekolah

June 13, 2012
yaw. wassaup man. aku nak mintak maaf banyak-2 kalau-2 korang bosan bila jenguk blog aku tadew pong citew baru walaupun aku taw memang aku sorang je yang selalu merewang-2 dalam blog sendiri. *oke segan. tutup muka. actually nak cite kat korang, bahawasanya aku ni kan budak sekolah. sekolah bro. muda bukan? wakaka. angkal bakul suda.

aku baru dapat result. nak kata result full tadew la sangat tapi adalah jugak. aku gagal subjek sains. wahahaha. *gelak jahat! aku tak suka subject tu la, erk. vangang kan? siapalah yang sudi nak ajar kan aku. hahaha. sampai SPM lah gamaknya aku GAGAL kan? tolong-3.

aku sedih ta dapat nak JOIN GA, CONTEST yang sedang bermaharajalela sekarang. jeles weyh. dapat update kekadang je. sob-2. lagi sekali nak mintak maaf kalau blog aku suam-2 kuku.

bagi aku peluang nak mengulit buku-2 k? aku nak berjaya.

doakan aku terang hati nak terima ILMU dari semua cikgu dan mendapat keputusan yang cemerlang :)

k, na tidur. salam sayang :)

4 comments:

  1. study smart n hard k adik? be strong, dont give up. if ade something u x faham, ask ur teachers, discuss with ur frenz. still ade mase lg :) anyway, good luck.

    ReplyDelete
  2. jangan la katerr sampai spm gagal , hahaha ~ kamu boleh , gud luck keyh , :D

    ReplyDelete
  3. @cweet pinky CP kamu terbaik lah ! heheh. thanx

    ReplyDelete
  4. @Anzulna sis, kite cube buat yg terbaik demi mase depan anak-2 bangsa. cewah. hehehe ok thanx :)

    ReplyDelete

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.