Senibina berunsurkan Illuminati - Mieza S Mieza S: Senibina berunsurkan Illuminati

Senibina berunsurkan Illuminati

May 16, 2012
Suria KlCC. Suria=Matahari. Tuhan sembahan Pagan. One eyes seeing all, dajal al masih


KLCC- Binaan ini mungkin berasaskan The Gate of Temple Solomon yang akan dibina di The
Holy land/ Jurusalem. Sebagai stargate di Timur. The Darkest Stargates adalah WTC selepas
mega ritual Illuminati, ritual pengorbanan beramai-ramai (9/11)

Asas-asas Binaan Dajal

The Sun City, SUNway Pyramid

Binaan Piramid ini adalah salah satu asas-asas ketibaan Dajal al masih. Piramid bertujuan untuk
mengumpulkan tenaga. Bagi situasi ini adalah tenaga negatif. Pengumpulan tenaga di bahagian
Timur. Firaun seakan diagungkan. Inilah situasi sekarang yang kita tidak sedari.

Nampak tak lambang segitiga di bahagian atas.

Piramid di Paris

Pyramid di Dubai

Piramid Di Memphis, USA

Piramid Di Las Vegas

yang ni memang dah terang-2 nampak sama macam dekat SUNWAY PIRAMID kan? tapi ada tak sesiapa yang cuba bangkitkan isu ini? tak ada kan? kenapa? kerana itu lah sebagai lambang kemegahan negara pada pelancong kan? betol tak? ada sesiapa berani melakukan JIHAD? tidak. kita hanya menunduk mengiyakan segalanya. ISLAM ditindas dengan sengaja tanpa kita sedar. 

Banyak lagi binaan piramid di dunia ini. Ini hanyalah sebahagian contoh.

Kesemuanya dibina atas Ley Lines untuk menyambut kedatangan dajal al-masih
Logo dajjal di Malaysia

Logo JPA (Jabatan Perkhidmatan Awam)


Misi JPA:

* Menjadi penasihat utama kepada Kerajaan dalam urusan personel sektor awam.
* Menggubal dasar personel sektor awam termasuk pengambilan, penempatan, kenaikan pangkat,
latihan, gaji, elaun, kemudahan, faedah persaraan, gantirugi kemalangan, suasana kerja, motivasi,
insentif dan penghargaan.
* Merancang keperluan tenaga manusia sektor awam yang berkualiti.
* Menentukan saiz dan struktur yang optimum.
* Menguruskan hubungan majikan dan pekerja ke arah mengujudkan suasana yang harmonis.

Freemason mementingkan kedudukan pangkat dan hierarki (degree). Jadi, mungkin mereka
melihat JPA dan
secara halusnya melaksanakan plan mereka..

semoga kita dijauhkan dari FITNAH DAJJAL YANG paling besar . amin~ 

dah habis baca sayang? tolong donate dengan iklas kepada aku? sila CLICK >> SINI terima kasih :) 

No comments:

Post a Comment

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.