Manchester United Kelab Freemason - Mieza S Mieza S: Manchester United Kelab Freemason

Manchester United Kelab Freemason

May 13, 2012
Manchester United ialah kelab yang paling jijik didunia. Bukan sahaja ianya lambang ketamakkan kapitalis (ini bahasa biasa Holden Caulfield -cilok-2 je) malahan ianya juga aparatus halus golongan Fremason yang mewakili kepentingan Yahudi laknatullah. Sebagai seorang muslim yang bertanggungjawab aku rasa ada baiknya aku menyampaikan kebenaran kepada semua. Sila baca dengan minda terbuka. Kebenaran ini pasti menggarkan keimanan anda sekiranya anda peminat Manchester United.

Perlukan bukti?



Kelab dari Manchester ini dipunyai oleh keluarga Glazers yang terang-terangan Yahudi El-Bagel. Mereka juga merupakan ahli Fremason.



BUKTI KEDUA

Logo kelab Manchester United mirip logo The All Seeing Eye yang kerap digunakan ahli Freemason. Lambang mata ini seperti kita sedia maklum ialah simbol kepada Dajjal yang bermata satu.


Tak cukup dengan itu bandingkan rekebentuk 2 bola pada logo Man United dengan logo Freemason dibawah. Nampak persamaannya? Jelas bukan?


BUKTI KETIGA

Unsu-unsur Fremason juga jelas kelihatan pada rekabentuk jersi pasukan Man U. Mari kita lihat jersi ketika mereka ditaja Vodafone


Logo Vodafone mempunyai unsur-unsur All Seeing Eye. Huruf O pada Vodafone juga mempunyai rekaan yang sama dan pada masa yang sama mewakili 2 globus yang telah aku olah pada bukti kedua sebelum ini

Ini pula rekaan ketika AIG menaja Man U musim lepas. Kalau anda perasan A disini sebenarnya melambangkan bentuk ruler and compass pada logo Mason dibawah.


Huruf G pada logo diatas juga boleh kita lihat pada logo AIG. Sementara itu huruf ialah play of word kepada perkataan EYE yakni mata (all seeing eye sekali lagi). Huruf I disini juga mewakili Masonic Pillar.

BUKTI KEEMPAT

Semua pemain bintang Man United diberikan nombor 7. George Best, Cantona, Becks dan Ronaldo kesemuanya diberikan jersi bernombor 7. Soalannya mengapa dan apa signigicantnya dengan pergerakan Freemason? Nombor 7 sering dikaitkan dengan sifat ketuhanan (godlike) mengikur budaya Yahudi. Nombor 7 dianggap sebagai nombor yang mewakili kesempurnaan.

Mengikut kitab Old Testament, tuhan berehat pada hari ketujuh setelah mencipta alam semesta 6 hari sebelumnya.Tidak hairanlah semua pemain yang memakai nombor 7 dipuja bagai tuhan oleh penyokong pasukan Man United.

Oleh itu boleh disimpulkan disini


George Best - Tuhan kaki betina dan minuman keras 
Eric Cantona - Tuhan keganasan dan falsafah burung seagull mengekori bot ikan tuna

David Beckham - Tuhan metrosexual dan lelaki bersuara pondan 
Cristiano Ronaldo - Tuhan lakonan bidang terjun dan greasy Eurotrash
 
Michael Owen - Tuhan injury prone dan pemanas bangku simpanan


Apa lagi bukti yang korang mahu. Sudah terang lagi berlampu kalimantang yang Manchester United ialah kelab boneka pergerakan syaitan Freemason. Kepada peminat semua silalah pulang ke pangkal jalan dan menyokong kelab yang lebih islamic.

Kelab mana yang Islamic?

Mana lagi kalau bukan 
Portsmouth!


sebenarnya masih banyak lagi yang korang tataw. jadi kita perlu berhati-2. mende ni lah yang kadang-2 buat kitew lalai sampai lupa nak menyempurnakan tugasan sebagai seorang MUSLIM yang beriman, jiwa kitew terlalu rapuh untuk menidak dan menolak semua ni kaN? jadi tepuk dada tanya IMAN. nanti aku sambung lagi pasal ni k? 







No comments:

Post a Comment

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.