KAK ARA

May 07, 2012

kakak saya amek tanpa kebenaran. wek :p (sory bebeyh)

ha, apa lagi diberi kesempatan. sila-2 tenuk ek silap. tenung la baby. hhaha. maklom lah teringat peristiwa semalam. tanpa sedar di bahan cukup-2 kerana TYPO. ush. gedebek. (taik lembu jatoh. hahha) . ha, tenungla gambow kakak comel ni (saya curik) *mengaku sebelom tertangkap. baik kan saya? haha* erk, sebenarnya memang dah lama sangat aku nak update pasal kakak gemok ni. haha *gemok lah sangat, tapi dia comel! siyez tak tipu.* before aku taip panjang-2 aku nak cakap kat korang. korang jangan banyak bunyik nak kata aq gilew glamer maaf, *sebab saya sejak azali memang dah femes dikalangan BUDAK LELAKI dan menjadi bahan ejekan :p. tak kisah pong. *

baru sekarang aku ada idea nak tulis merepek tentang si gemok ni. mula-2 aku nak cerita macam mana aku boleh terjumpa belog dia. halahh. tayah cerita lah. korang pikir sendri lah. dia kan pemes. mana-2 pergi mesti tepek ada nama dia. apekah -___-" . tak fitnah! siyez. ahahha. mampos aq kalau beliau baca. mahu kene baling dengan periuk belanga. wakaka . heran pulak aku. belog aku weyh. hahaha. 

lepastu aku godek-2 belog dia yang comel tu kan. kan? dah lah time uh berukbend aku lembab tahap gaban gilew-2 ah. mang panas je hati aku. aku baru nak manjakan diri dengan  belog dia. nak semak-2 kan. kan? aku suka lepak kat belog dia. rasa macam nak tidow-2 je kat situ. nasib je tadew di sediakan bantal dengan selimot. kalau tak. hahaha. paham-2 jelah. 

sweet kan dorang? sebab tu menang contest. okay saya jeles!!

lepastu aku rajin-2 kan diri berjalan ke setiap entry dia walaupun lelah gak lah nak sabar ngan layan perangai berukbend aku yang rasa macam nak kene hentak. tapi kalau kene hentak aku gak menyesal sebab ta dapat nak usha dorang ni. hahha. nak taw? aku jeles tengok dorang SWEET sangat. tapi kadang-2 aku gelak gak masa mula-2 baca tentang kisah cinta dorang. camne dorang mula kenal. meh aq copy paste ayat budak gemok ni yang paling aku rasa kelakar tapi comel. hahha. 


Ok lawak sgt bla ara bace yg kami chatting still ada la.. haha.. betapa ROMANTIKnye dea dluw. skunk. huh~ haha. P comment yg ada uh mase da kapel. Mula2 ara na kapel ngn dia budak ni mang COMBONK. Bpe kali ara g kt blog dea n tegur p ta da respond, pas2 ada la 1 hari ara p blog dea n tuliscomment "COMBONK".. lpas 2 twus ada respond. haha. sjak dr 2 kami pown slalu chatting2..
Pas2 dea AJAK KAPEL. haha. Pas2 da jdik trend kt MBLOG uh lau kapel name na sama jew. Tapi ara siyes ta ingat nickname yg kami gne mase mula knai. ilang ingtan. Tapi yg Latest sblom kami benti men MBLOG ni nick kami Boy_under-Age & Gurl_under-Age.. haha.. budak bawah umo an.. So cam2 la PERLIS bertemu KELANTAN ^^
Mulanya cinta jarak jauh between iz ngn ara ni lpas kenal kat Mblog , kenal nye start dr form 3 lagi tapi sayang seribu kali sayang. cehceh. mase form 3 kami kapel uh ta siyes langsung , msg jarang2 , kol lgsg ta. Tyme msg lak kul 2 am , mse bdak uh na p merempit. Pas2 ada la 1x ara tgerak ati na kol dea , punya la malu2 meow2 budak Iz ni na ckp ngn ara. Sbb dea kap ara GF pertama dea , innocent plak mamat ni. haha..
Pas2 an siyes mse kapel uh ta da perasaan lgsg kt dia , sbb mase 2 ara ni PLAY GIRL. err. jgn pndg sebelah mata , ara cantik la. (ok , pasan). pas2 sbb ta siyes sgt ara pown ttbe mcm busan an. twus minx putus ngn alasan na PMR , padahal sbb ta bpe na suka. Pas da putus twus ada pganti. haha.. twok an ara. tpi hbungan 2 ta bkekalan , putus d tengah jalan. ku sngka an panas berpanjangan ,rupa nye hujan d tengahari. tgk kan da kuar ayat merapu..
Pas2 an mase ara ngah nanges2 putus cinta , datang la PUTERA penyelamatmy masyam ni. haha. siyes dea mcm taw2 ara ptus cinta ttbe ari2 dea msg. Pas2 dea ajak kapel blik , ngan ati ta bpe rela trima gak sbb na lupa an kekasih lame. ceh. ta bole bla lgsg an. tpi mang siyes ara cket pown ta da perasaan kt dia , until our 1st date :)
ni paling sweet. aku hari-2 baca pon ta bosan. walaupun hari-2 berukbend maxis perangai dia semakin menjadi-2 tapi takpe. aku bersabar demi CINTA IZARA. wakakka. melalut la pulak. click sini untuk mengetahui lebih lanjut kisah cinta mereka :) 

ni link belog dia. sapa yang rajin na skod cinta IZARA kan . macam aku yang sanggup bergadai nyawa. nyawa lah sangat. kentod ! @..@ . hahaha . blog IZARA*lepas tu kan. aq nak mintak maaf sebab aku copy semua ni. tanpa mintak kebenaran. aku harap KAK ARA tak buru budak yang dah curik semua hasil-2 tangan dia. KAK ARA!! mintak maaf. muah kiri kanan. hoh. mesti dia tolak aku sebab curik. yes! aku bersalah. tapi apa pun aku harap sangat dorang ni dapat kawen pastu kan dapat anak-2 yang comel. haha gatey lah aku ni. tu je nak cerita. sekian, :) 

You Might Also Like

7 comments

  1. alahai.. terharu meyh ada org suka bace blog IZARA.. siap buat entry lagi.. mekaseh dear :)

    p/s : sejak bila akak gemok ? -.-

    ReplyDelete
  2. kitew kitew kitew lagi terharu sebab, sebab awak sudi jejak kan kaki kat sini pahtu komen. hahah saya memang rajin pong :)

    ReplyDelete
  3. amboi kemainnye cerita dorg tu
    hehe :D

    ReplyDelete
  4. sweet kan dorang?? jeles gilerr !

    ReplyDelete
  5. cerita kak Ara memang best ! Nurrul suka bab dia cerita pasal encik eiit.. haha sweet sangat 1!

    ReplyDelete
  6. haha , akak dtg dari blog kak ara :) sweet sweet ....

    ReplyDelete
  7. jeles tak jeles tak? hahaha. jom same-2 kitew jles dengan kak ara. hahaha

    ReplyDelete

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.

CHAT

Followers