syukur - Mieza S Mieza S: syukur

syukur

April 28, 2012
alhamduliilah dengan limpah dan kurnia nya dapat kitew sama-2 menghirup udara ALLAH semula. mari berjemaah mengucap syukur :) . subhanallah.

actually kitew baru je balik dari macdi. pssttt, jangan JELES k? mak kitew baru dapat gaji so dia belanja la kitew semua brekpes kat macdi. semoga rezeki yang dia dapat akan bertambah. amin~

tadi balik je dari macdi terus capai lappy. online pesbuk. ha sape yang belum add tu add lah. hahha *hahaha tak malu promote pekbuk* ni ha link pahbuk kitew. (kekapas) alhamdulillah walaupun blog ni masih setahun ta keluar lagi jagung tapi dengan kegigihan yang amat bersungguh-2 kan, rasa bertuah sebab masih ada pembaca yang sudi dan rajin jejak dalam blog yang serba buruk ini. rasanya ta sampai lagi sebulan usia blog ni. tapi dah ada permintaan untuk membuat header. ALHAMDULILLAH. adik APPLE GREEN DOLLYXIOUS II ni akak *aku tataw la dia ni form 4 ke form 5* . bantai jela janji rock. hahaha. bersambung pada perbicaraan kitew tadi. ni akak ade masukkan beberapa contoh header yang ta lawa yang akak pernah guna dalam blog akak . 

ni first header, tyme ni mang ta rety pape. main bantai je. huhuhu


ni second header ENCIK HAIKAL, siapa lagi kalau bukan sifu aku. huhu thanxx BRO :).

ni third header. tyme ni da pandai la jugak nak guna photoscape. semua sifu yang ajar kan. 


ni paling latest. tu atas tu kan. sama kan kan? tak lawa kan? tapi mampu LAWAK je kod,. sob-2. 

is okeyy, sekurang-nya kitew dah cuba yang terbaik untuk buat blog kitew lawa. lawa tak lawa tu hasil kretiviti kitew sendiri kan? so terima jela apa adanya. :) . muahha. tu je kod. papai. nak g tutorial plak. wakakaka.salam

No comments:

Post a Comment

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.