Lirik Lagu Sayang Via Vallen

August 27, 2018

Lirik Lagu Sayang Via Vallen
Sumber : google

Sayang,
Opo kowe krungu jerite atiku
Mengharap engkau kembali
Sayang
Nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur trenosku

Wes tak cobo ngelalekne jenengmu soko atiku
Sak tenane ra ngapusi isih terno sliramu
Duko pujane ati nanging koe ora reti
Kowe wes tak wanti wanti

Malah jebul sak iki koe mblenjani janji
Jare sehidup semati nanging opo bukti
Kowe medot tresno ku demi wedoan liyo
Yowes ra popo insyaallah aku iso lilo

Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten
Merana urip ku
Aku welasno kangmas. . . . aku mesakno aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Sayang
Opo kowe krungu, jerite ati ku
Mengharap engkau kembali
Sayang
Nganti memutih rambut ku
Ra bakal luntur tresno ku

Hari demi hari uwes tak lewati
Yen pancen dalane kudu kuat ati
Ibarate sego uwes dadi bubur
Nanging tresno iki ora bakal luntur

Sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
Ora ono liyane sing isoh dadi pengantimu
Wes kanggo awak mu seng cocok neng ati ku
Nganti rambutku putih ati mu ra bakal krungu

Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten
Merana urip ku
Aku welasno kangmas. . . . aku mesakno aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Sayang opo krungu tangise atiku
Mengharap koe bali nang jero ati iki
Nganti rambutku putih tangis eloh dadi getih
Mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci

Aku marang sliramu jero ning ati
Aku ra isoh ngapusi sak tenan e neng ati
Mung kango sliramu
Cinta mu tetap abadi
Selamanya sampai akhir hayat ini

Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten
Merana urip ku
Aku welasno kangmas. . . . aku mesakno aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Percoyo opo pemujamu
Cintamu tetap abadi

You Might Also Like

1 comments

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.

CHAT

Followers