Update Blog Tengah Malam Bahaya Untuk Kesihatan! - Mieza S Mieza S: Update Blog Tengah Malam Bahaya Untuk Kesihatan!

Update Blog Tengah Malam Bahaya Untuk Kesihatan!

November 26, 2016

Update Blog Tengah Malam Bahaya Untuk Kesihatan! 

Update Blog Tengah Malam Bahaya Untuk Kesihatan!

Hmm. Taknak cakap pasal benda macam ni sebenarnya. Nanti menyusahkan semua pihak. Aku yakin ramai yang suka sangat update blog tengah - tengah malam kan? Sebab masa tu memang idea mencurah - curah laju je turun. Aku dah pernah terkena. Sebab suka sangat update blog tengah malam! Aku risau. Takut sangat masalah kesihatan.

Hmm. Sebab selalu bila update blog tengah malam mesti lapar. Jenis yang rajin memasak mesti akan masak makanan dengan cukup bahan. Contoh masak megi. Ada sayur bubuh sayur, ada cheese, letak cheese. Lepastu. hampeh! Berat naik sebab banyak makan plus makan cheese. 

Ternyata, Update Blog Tengah Malam Bahaya Untuk Kesihatan! Jaga - jaga ye yang suka update blog tengah makan lepastu suka makan. Hahhahahahahaa



1 comment:

  1. Hahahaha...
    Nasib baik AM update blog paling lewat pun jam 9mlm je..
    Sekarang dalam mood nak turunkan berat badan..
    Minuman manis sekali sehari..
    Nasi sebelah malam memang xda lak..huhuhu

    Posting terbaru AM
    5 Jenis Makanan Sihat Untuk Mudah Hamil


    Ikhlas dari
    AlongMisuari.com

    ReplyDelete

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.