Thursday, September 3, 2015

Revolusi Antaramuka Facebook

Mieza S | 9/03/2015 12:56:00 PM | 1Comments |



Revolusi Antaramuka Facebook

Revolusi Antaramuka Facebook | Assalamualaikum. Ingat lagi zaman awal - awal guna f acebook dulu? Zaman sekarang kalau ditanya anak muda, ramai yang dah tak gunakan facebook lagi. Rata - rata ramai yang guna twitter. Orang macam aku ni lebih kepada facebook. Sebab kalau aku buat status memang panjang berjela. Twitter pendek je. Tu tak best. Lagipun twitter untuk orang orang hot je. Aku tak berpa nak hot. Tu update pun sorang - sorang macam orang gila. Jarang nak ada orang favaurite atau retweet ayat kita. Hahah. Jom kita tengok revolusi antaramuka facebook dari dulu zaman sekarang.


Revolusi Antaramuka Facebook
2005



Revolusi Antaramuka Facebook
2006
 


Revolusi Antaramuka Facebook
2008
 
 
Revolusi Antaramuka Facebook
2010


Revolusi Antaramuka Facebook
 

Revolusi Antaramuka Facebook
 

Revolusi Antaramuka Facebook
2014
 
 
 



Semoga bermanfaat :) | Revolusi Antaramuka Facebook







Rujukan : http://giler-it.blogspot.com

1 comment:

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Copyright 2017 | ALL Right Reserved to Owner. Re-edit by Sehijau Blog RA.