TERIMA KASIH LANA ! - Mieza S Mieza S: TERIMA KASIH LANA !

TERIMA KASIH LANA !

July 16, 2013


Hai, selamat malam. Kecik baru habis meeting dengan KELAB PHOKUS UITM JOHOR CAWANGAN SEGAMAT :) Haishh. Ha alang-alang tu tolong lah sekali like gambar ni. Boleh ke idak? Tolong tau tolong tau. Nanti kecik tolong korang balik :p Hhehehe, Bantu membantu amalan mulia :D , gambar tu dekat --> s i n i . Thanx sahabat. Walaupun mata kecik dah terkatup sikit ni, tapi tetap juga nak gagahkan diri update entri  ni.


Esok kelas pagi pukul 8 pagi. Banyak kerja tertangguh. Slide-slide banyak tak siap. Tapi boleh wat rilek gua online kan. Haaa, nampak sangat tak fikir masa depan. Kecik kecik. Camni lah perangai kau dekat sini. -_-


Nampak tak perubahan blog kecik? Colour purple siot. Haaa comel tak? Ni semua hasil nukilan dari C i k L a n a . Serios berpuas hati gila. Pertama, nak puji sikap C i k L a n a yang selalu rendah hati. Setiap kali dia nak online blog kecik, mesti dia akan mintak permision dulu. Kedua, setiap kali dia online, apa yang dia nak ubah, dia akan tanya yang ni okay ke tak. Dia mesti test satu-satu. Mana yang kecik rasa okay. Selalunya kalau kita order edit template , kita bagitau ciri-ciri blog yang kita nak. Then, dia siap kan terus. Tapi hasil mungkin ada yang memuaskan. Mungkin ada yang tak memuaskan. Semua terletak pada pelanggan. Mungkin sebab tanak susahkan orang yang design tu, kita pun terima seadanya hasil kerja dia :))


Tapi Lana ni lain. Respect cara dia bekerja. Mungkin tak ramai macam dia kod. Sebab kene buat banyak kerja. Nak ubah  ni kena tanya  dulu. Sikit-sikit nak tanya, macam menyusahkan diri sendiri pulak kan? Apa pun C i k L a n a, hasil tangan awak sangat memuaskan kecik. C i k L a n a tersenarai dalam pilihan designer blog untuk kecik :D . Terima kasih sebab sudi menerima tempahan dari kecik :)


Korang jom terjah blog dia kat --> C i k L a n a

6 comments:

  1. cantik... sayu mata memandang... siap ade lagu background lagi... lagu kegemaran sy pulak tu... canti... serious.. cantik...

    ReplyDelete
  2. Akak datang dari blog cik lana...

    Selamat pagi dan selamat berpuasa.

    ReplyDelete
  3. Salam.

    Kecik..terima kasih sbb kecik tempah dgn kita :). InsyaAllah, kita buat lebih baik lagi selepas ni. Doakan kita kecik >_<

    ReplyDelete
  4. @Tinta Lana Insyaallah Lana. kecik selalu doakan kejayaan lana dalam dunia blog ni./ :)

    ReplyDelete
  5. haha, jangan puji lana tu lebih2 nanti, kemain kembang lubang hidung tu sbb bangga. kekkeke

    ReplyDelete
  6. patut nampak berseri blog adik ni... tak pasandah lain... pandai si Lana tu ye...
    apa2 pun selamat berpuasa ye...

    ReplyDelete

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.