NURUL ASHIKIN - Mieza S Mieza S: NURUL ASHIKIN

NURUL ASHIKIN

April 01, 2012
kitew sayang dye =)

Abaikan dulu nama FADLI uh sebab tak ada kena mengena sama ada yang masih hidup atau yang sudah meninggal dunia. hakhakhak. saja je nak melawak. ta suka? "ada aq kesah?" (saje opy paste ayat budak comel ni.) jangan marah ye budak. I saja je na citew pasal U. wakakak. (saya budak kampung tak mampu n tak layak nak guna I U I U sebab mak saya ajar gunew kitew awak pun da cukop comel dan terserlah kesopanan nya disitu maka disini dapat kitew lihat bahawa memang saya sopan). erkk. okay MERAPU. mintak maaf! time kat asrama memang dia ni tergolong dalam golongan yang rapat ngan kitew. macam-2 kitew sharing ngan dye. tapi yang paling penting barang-2 wanita tak pernah sharing la. sebab malu nak pinjam. hahaha (ta segan ke?) wakaka. memang ta reti nak malu kod. =.=". memang budak HOSTEL perangai nye macam tu. tapi jangan bagitahu orang lain ye? kitew malu. kitew ta ingat lah kitew pernah ke tak kongsi katil ngan dia. p na citew yang dia ni memang baik sangat-2. dia te kedekut taw. cuma dia selalu je sedih. sebenarnya nak cakap. "kitew ta sukew awak sedey-2. sebab kitew sayang awak taw? kalau awak sedey kitew ikod awak sedey sekali :'( . awak nanti raya kitew nak raya ngan awak boley?"..

apekah ? =.=" . RAYA lambat lagi kod. apa-2 jelah. asalkan da chop awal-2 da ngan dia. so, u all jangan amek dye time raya ye? hahaha. ctew da abeh. ape pon akak. kitew mang ta pernah lupew  akak sampai bilew-2 pon n thanx selalu call kitew, selalu abeh kan wet akak tok kitew,kitew tataw canew nak tunjok kat akak yg kitew memang really2 sayang akak. tataw canew nak buat akak bangga ngan kitew. akak thanx sebab sudi menerima diri yang serba kekurangan dan masih setia kat sisi dan ta pernah lupa walaupun da terpisah jauh :). 

No comments:

Post a Comment

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.