Friday, March 29, 2019

Random Giveaway by Mieza S

Mieza S | 3/29/2019 03:02:00 PM | 29Comments |
STICKY POST ! 
TAMAT! 

Random Giveaway by Mieza S

dah berzaman rasanya aku tak pernah buat giveaway/ contest di blog ni. jadi kali ni aku nak adakan semula. hadiahnya aku akan update esok atau malam, ni ikut kelapangan. malas nak cakap banyak, so straight to the point jelah. 


syarat :
1 - WAJIB ada blog dan facebook
2 -  WAJIB like dan share fanpage : kanvasdakwat
3 - WAJIB like dan share fanpage : amo family
4 - buat entri bertajuk : Random Giveaway by Mieza S, copy banner di atas untuk diletakkan di dalam entri, masukkan sekali nama facebook korang dalam entri tersebut dan masukkan backlink ke entri ini. publish.
5 - entri giveaway yang dah siap, boleh diletakkan diruangan komen pada entri ini.




jika sekiranya korang tak ada blog tapi nak join juga, boleh boleh. syarat nya dibawah. sila penuhi supaya tak di blacklist! aku akan semak sorang - sorang.

1 - WAJIB ada facebook
2 -  WAJIB like dan share fanpage : kanvasdakwat
3 - WAJIB like dan share fanpage : amo family

4 - share status ini :


5 - komen done di status facebook yang korang share.

pemenang dipilih menggunakan random.org dan berdasarkan mereka yang memenuhi syarat diatas. jika sekiranya syarat diatas tidak dipenuhi, nama anda serta merta akan digugurkan. korang jangan risau, sebab aku akan semak satu - satu. aku ada banyak masa. HAHAHAH


29 comments:

  1. join..
    http://www.bajuwarnacoklat.com/2019/02/random-giveaway-by-mieza-s.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. Hai. Blogwalking here. Done follow. Saya join ye :)
    https://fiqadira.blogspot.com/2019/02/random-giveaway-by-mieza-s.html

    ReplyDelete
  3. join https://belogsjm.blogspot.com/2019/02/random-giveaway-by-mieza-s-28-march-2019.html

    ReplyDelete
  4. saya join

    https://penselduabee.blogspot.com/2019/02/random-giveaway-by-mieza-s.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum ,
    S.K. join ;
    https://stnrsyfh.blogspot.com/2019/02/random-giveaway-by-mieza-s.html

    Semoga dimurahkan rezeki selalu

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, saya join dan support..

    URL : https://www.shikinrazali.com/2019/02/random-giveaway-by-mieza-s.html
    Facebook : https://www.facebook.com/shikin.razali
    Fanpage : https://www.facebook.com/starlavenderluna.journal/

    ReplyDelete
  7. Hi. Ika join ya mieza.
    https://ikashoid.blogspot.com/2019/02/random-giveaway-by-mieza-s.html

    ReplyDelete
  8. Ika join ya mieza.
    https://ikashoid.blogspot.com/2019/02/random-giveaway-by-mieza-s.html

    ReplyDelete
  9. https://yamanaimy.blogspot.com/2019/02/random-giveaway-by-mieza-s.html

    ReplyDelete
  10. join..

    https://mulan-sahbanu.blogspot.com/2019/02/random-giveaway-by-mieza-s.html

    FB - https://www.facebook.com/cik.syahbanu

    ReplyDelete
  11. Saya join.

    https://jombercontest.blogspot.com/2019/02/random-giveaway-by-mieza-s.html

    ReplyDelete
  12. join ye..

    https://www.yayaazura.com/2019/02/random-giveaway-by-mieza-s.html

    ReplyDelete
  13. Sha joint
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2019/03/random-giveaway-by-mieza-s.html

    ReplyDelete
  14. ejulz join :)

    https://ejulz.blogspot.com/2019/03/random-giveaway-by-mieza-s.html

    ReplyDelete
  15. saya join :)

    https://sayesyadiya.blogspot.com/2019/02/random-giveaway-by-mieza-s.html

    ReplyDelete
  16. abam kie joins too...

    https://www.zukidin.com/2019/03/random-giveaway-by-mieza-s.html

    ReplyDelete
  17. Join...

    http://www.huhahuhajerr.com/2019/03/random-giveaway-by-mieza-s.html

    ReplyDelete
  18. joined !

    https://dramaticyang.blogspot.com/2019/03/random-giveaway-by-mieza-s.html

    ReplyDelete
  19. Joined !

    https://caramelmacchiyato.blogspot.com/2019/03/random-giveaway-by-mieza-s.html

    ReplyDelete
  20. saya join
    https://anumkhairil.blogspot.com/2019/03/random-giveaway-by-mieza-s.html

    ReplyDelete
  21. http://mimbarkata.blogspot.com/2019/03/random-giveaway-by-mieza-s.html

    ReplyDelete
  22. hai..rasa dah komen..tapi komen tak keluar lak..

    bismillah..join..

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2019/03/random-giveaway-by-mieza-s.html

    ReplyDelete
  23. Hi sis. Saya join!

    https://anshaffh.blogspot.com/2019/03/random-giveaway-by-mieza-s.html

    ReplyDelete
  24. Good luck semua yang join contest.

    ReplyDelete
  25. join :D
    https://fws00blog.blogspot.com/2019/03/random-giveaway-by-mieza-s.html

    ReplyDelete
  26. It's remarkable to pay a quick visit this website and reading the views of all colleagues on the topic
    of this paragraph, while I am also eager of getting know-how.

    ReplyDelete

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Copyright 2017 | ALL Right Reserved to Owner. Re-edit by Sehijau Blog RA.