Tuesday, September 4, 2018

Lazada Shopathon Blogger Contest

Mieza S | 9/04/2018 02:52:00 PM | 1Comments |
Lazada Shopathon Blogger Contest

jadi harini kita akan kembali lagi dalam lazada contest sejak sekian lama dah tak join. Rindu? Of course rindu. hadiah best kot. kalau murah rezeki, alhamdulillah. tanpa membuang masa jom baca soalan yang diutarakan oleh lazada.

Tiga Produk Lazada


Select three products on Lazada that you have always wanted to buy
Pilih tiga produk di Lazada yang anda selalu ingin beli

Antara tiga produk yang nak sangat aku beli kalau berkesempatan ialahhhhhhhh :


Cabinet 12 Cubes Black Stripes DIY Wardrobe Black Stripes

Lazada Shopathon Blogger Contest
Cabinet 12 Cubes Black Stripes DIY Wardrobe Black Stripes (FOC: 2 hangers)
sebelum ni aku punya almari yang jenis kain. sangat senang koyak dan mudah rapuh. pakai tak sampai setengah tahun dah jahanam koyak rabak. sudahnya aku beli kayu terus. tapi kayu yang biasher biasher je. kalau aku dah ada almari, almari ni untuk siapa pulak? 

untuk adik lelaki aku lah, bukan aku. almari yang dia pakai sekarang sama macam almari aku yang dulu. bezanya dari segi saiz yang agak kecil. oh yang menyedihkan, 'almari' dia tak ada kain luar (terdedah). aku macam alahai kesiannya lah dekat kau ni dikk. sebab tu aku nak belikan untuk dia kabinet kiub ni. 

lagipun ada 12 kiub kan? agak - agak kalau almari ni tak muat nak letak semua dalam bilik dia aku mintak lah dua tiga biji letak dalam bilik aku. heeeee. 


168 Games RS6 Mini Retro 2.8 Inch LCD Handheld Gameboy Console Bulit-in 168 Games

Lazada Shopathon Blogger Contest
168 GAMES RS6 Mini Retro 2.8 inch LCD Handheld Gameboy Console Built-in 168 Games
apa yang membuatkan aku terfikir untuk beli game ketinggalan zaman ni? bagi aku benda yang orang anggap ketinggalan zaman ni adalah seseorang yang klasik. bukan jenis yang tak boleh nak lupa kenangan. tapi orang yang sentiasa menghargai kenangan yang pernah datang. amacam? sweet tak?

teringat weyh zaman gila mario dulu. bapak aku siap beli game yang 50 ringit ala - ala playstation. nak beli playstation memang membazir sebab banyak lagi keperluan yang mesti didahulukan. wayar taknak pendek lagi. kalau boleh nak melekat terus dekat tv. alahaii zaman. 

kalau aku beli gameboy console ni, dapatlah aku melepas rindu pada 'mario' yang pernah jadi legend dulu. benda ni kecik dan sangat sesuai untuk dibawa kemana sahaja. aku tak suka menunggu. jadi gameboy console ni lah penyelamat keadaan untuk aku tidak rasa bosan.


Xiaomi Mi Band 2

Lazada Shopathon Blogger Contest
[ORIGINAL] Xiaomi Mi Band 2 (OLED) Heart Beat Touch MiBand V2 Wristband Smartwatch
Ya, kau tahu kan xiomi band ni tengah trending. kira kalau pakai nampak cool gile. aku belum masuk ke arah cool sebab aku tak de lagi. sebab tu aku nak sangat benda ni. kebetulan 9.9 Festival sale telah menjadikan harga Xiaomi Mi Band 2 ni rm70.90. murah weyh. sales lebih dari 50% tau. 

sapa nak bagi? 9.9 festival sale akan berlangsung pada 6 sehingga 9 September. apa tunggu lagi. jom serbu lazada malaysia

doakan aku menang contest ni. korang pun boleh join contest ni di Shopathon Blogger Contest. yang mana nak membeli belah boleh klik 9.9 Festival sale :)

1 comment:

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.

© Copyright 2017 | ALL Right Reserved to Owner. Re-edit by Sehijau Blog RA.