Disclaimer | Author | Contact


Thursday, September 14, 2017

Glow ‘N’ Win Contest

Mieza S | 9/14/2017 03:01:00 PM | 2Comments |

Glow ‘N’ Win Contest

Glow ā€˜Nā€™ Win Contest

Hai u olls. Harini aku nak kongsikan satu berita gembira yang menakjubkan. Hahaha. Nak hadiah tak? Selalu join contest dari blogger je kan? Ni ada satu contest paling kacang nak join dan memang senang nak menang. Cuma ada tuah dengan tak je. Jadi sebelum join tu, doa jela yang baik - baik dan bersangka baik. Ye dak. Rezeki tu kan ada dimana - mana. Hdiah pun gempak. 


Cara Mudah Menang Contest Glow 'N' Win Contest

Glow ‘N’ Win Contest

Syarat - syarat : 
  • Peserta mestilah berusia 18 tahun ke atas
  • 1 resit 1 penyertaan
  • Tertakluk kepada terma dan syarat
  • Pemenang mesti mengemukakan IC atau pasport asal mereka untuk menuntut hadiah dari Ibu Pejabat.


Cara Menyertai Glow 'N' Win Contest
  • Beli 1 ROYAL EXPERT ADVANCED BRIGHTENING CREAM di mana-mana Peniaga Sah / Stokis
  • Cari risalah maklumat di dalam kotak
  • Isi borang dengan melayari laman web : www.royalexpert.co
  • Hantar borang dan tunggu e-mel pengesahan.
  • 2 pemenang bertuah akan diumumkan setiap 2 minggu. 
  • 1 pemenang  bertuah akan diumumkan pada akhir setiap bulan. 
  • 1 pemenang Jackpot akan diumumkan pada akhir kempen. (termasuk penginapan)

Hadiah yang Ditawarkan
  • Tiket penerbangan ke London dengan penginapan yang dibayar 
  • Elaun Pendidikan - bernilai RM 5000 Setiap
  • Telefon pintar (Samsung S8)
  • RM 500 AEON baucar belanja
  • Pakej Percutian Domestik

Berita gembira bagi mereka yang mahu menjadi peniaga. Hanya serendah RM780 sahaja. jangan lepaskan peluang keemasaan ni. Nanti naik harga sampai beribu jangan menangis. Tawaran ni entah kan bila berakhir. Boleh rujuk poster di bawah untuk keterangan lanjut. 

Glow ‘N’ Win Contest

Oh ya. kalau korang tak tahu mana nak beli Royal Expert Advance Brightening Cream sebab tak jumpa - jumpa peniaga/stokis. Hahaha. boleh beli dengan mudah secara online hanya disini --> www.royalexpert.co dan secara langsung berpeluang menyertai Glow 'N' Win Contest! Selamat bercontest u olls. :)

Royal Expert Advance Brightening Cream
Website : www.royalexpert.co/
Facebook Official Royal Expert Group
Instagram @royalexpertgroup

* Kalau korang ada sebarang pertanyaan mengenai cara pernyertaan contest, mahu menjadi peniaga, tak tahu apa itu Royal Expert Advance Brightening Cream, boleh contact nombor dan emel di bawah : Tak pun layari laman web dan media sosial yang lain. Heeee
No telefon : +60356135626
E-mel: info@oewgroup.com

2 comments:

Terima Kasih :')

© Copyright 2017 | ALL Right Reserved to Owner. Re-edit by Sehijau Blog RA.