Thursday, June 30, 2016

Raya Giveaway RM1000 by Nile.Com.My

Mieza S | 6/30/2016 11:45:00 PM | |

Raya Giveaway RM1000 by Nile.Com.My



 5 items daripada "Jualan Raya Meletop 2016" yang aku nak sangat-sangat daripada nile.com.my, :

JLM2016 Sales price: RM17.90
Date: 29/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 150 units only sold out


JLM2016 Sales price: RM37.30
Date: 16/06/2016
Time Start: 11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 400 units only (Sold out)



JLM2016 Sales price: RM42.90
Date: 20/06/2016
Time Start: 11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only (sold out)


JLM2016 Sales price: RM11.50
Date: 20/06/2016
Time Start: 3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 140 units only (sold out)


Produk : Bow Design Princess Flats
JLM2016 Harga Jualan : RM12.50
Tarikh : 23/06/2016
Waktu bermula : 4.00 pm
Waktu tamat : Apabila limited quantity sold out
Limited Quantity : 250 unit sahaja








Ramadhan Mahu Menutup Tirai

Mieza S | 6/30/2016 11:00:00 PM | |

Ramadhan Mahu Menutup Tirai

Ramadhan Mahu Menutup Tirai

Tak sangka, sekejap je kan ramadhan mahu menutup tirai. Macam baru semalam je berpuasa. Semoga ramadhan terakhir lebihkan ibadat ya. Insyaallah, sama - sama kumpul pahala untuk akhirat. :) Apa pun selamat menyambut hari raya



Ramadhan/Syawal Giveaway by Nadia Reza

Mieza S | 6/30/2016 10:57:00 PM | |

Ramadhan/Syawal Giveaway by Nadia Reza



Peraduan Duit Raya..! Mulai 27 Jun - 5 Julai 2016

Mieza S | 6/30/2016 10:56:00 PM | |

Peraduan Duit Raya..! Mulai 27 Jun - 5 Julai 2016



FIRST GIVEAWAY RAMADHAN 2016 BY AYU BARBYDOL

Mieza S | 6/30/2016 10:53:00 PM | |

FIRST GIVEAWAY RAMADHAN 2016 BY AYU BARBYDOL  


... Assalamualaikum ... FIRST GIVEAWAY RAMADHAN 2016 BY AYU BARBYDOL bersempena bulan ramadhan yang mulia nie. Ayu mencari TIGA PEMENANG BERTUAH !! yang akan memenangi TUDUNG & SIMKAD ONE XOX. Giveaway terbuka kepada semua blogger di Semenanjung Malaysia dan dapat mengeratkan lagi silratulrahim bulan ramadhan yang mulia ini. Bermula pada 07 June 2016 ~ 30 June 2016 dan tamat pada jam 12.00 pm Tinggalkan link di Comment ini Giveaway terbatal jika penyertaan kurang daripada 30 orang KLIK SINI UNTUK JOIN SENARAI PESERTA GIVEAWAY 

Bah Kotor Part 2

Mieza S | 6/30/2016 01:52:00 AM | |

Bah Kotor Part 2


"Stesen Kuala Lumpur. Sila awasi langkah anda. Mind your step."

Dara sudah berdiri di depan pintu gerabak sebelum perhentiannya tiba. Dara membuka langkah. Dia memandang bumbung Stesen Kuala Lumpur. Masih memikirkan laluan dan ke manakah arahnya mahu pergi. Akhirnya Dara membuat keputusan untuk membuntuti orang di depan. Dia sudah lupa bagaimana sebenarnya. Entahlah.

Dara sudah melintasi kaunter tiket. Bermakna, Dara sudah berada di luar kawasan Stesen Kuala Lumpur. Sungai tohor masih mengalir walau kelam dan lembab. Itulah Kota Dosa. Penuh dosa dan sampah dari manusia. Dara mahu berjalan - jalan disekitar Pasar Seni. Pasar yang tidak berseni. Barangannya seolah semua seperti diambil disuatu tempat dan dijual hanya untuk pelancong. Maksud Dara ia seperti bukan hasil tangan rakyat Malaysia. Hmm Entah. Dara susah mahu mengekspresi kata - kata untuk menggambar situasi dan keadaannya. Parah sungguh. Mungkin hanya pelancong yang layak membeli bukan Dara. Dara masih rakyat Malaysia. Dara bukan sedang melancong, Dara sekadar bersiar - siar mahu mengintip dosa di tengah kota. Hanya itu. 

Sekarang Dara sudah berada di pintu gerbang Pasar Seni. Ah, bosannya melihat ini. Dara masuk dan mata mencari sesuatu yang dia sendiri tidak memahami. Hanya gerak kaki yang menggerakkan dari suatu tempat ke suatu tempat. Ikut sajalah. Dosa masih bersembunyi malu. 

Kiri dan kanan jualan key chain, lukisan - lukisan, baju seperti mahu bersantai di tepi pantai Hawaii barangkali. Entah apa lagi. 

Dara masih melangkah. Sehinggalah Dara tiba di pintu paling hujung. Dara melangkah keluar. Langkahnya lambat - lambat, agar masa terus berjalan tanpa sedar. Sedar tak sedar, dara masih memandang jam ditangannya. Lima minit seperti 30 minit. Lambat. Matahari walau sembunyi di balik awan, bahangnya masih terasa. Dara menyusuri laluan kaki lima kedai dengan harapan ada dosa yang sedang berkeliaran. 

Hanya manusia tidak berubah yang sedang enak dibuai mimpi. Barangkali sedang bermimpi indah. Sesekali ada angin yang menyapa santun. Mungkin itu penyebab mereka masih lena. 



B E R S A M B U N G ..

Wednesday, June 29, 2016

Duit Raya Giveaway by SpendaLusuh

Mieza S | 6/29/2016 11:35:00 PM | |

Duit Raya Giveaway by SpendaLusuh





Giveaway Sejuk Sedap Ramadhan 2016

Mieza S | 6/29/2016 11:28:00 PM | |

Giveaway Sejuk Sedap Ramadhan 2016

Hye hye salam perkenalan . 
Kami adik beradik Ema & Lisa ingin mengucapkan SALAM SAYANG salam Ramadhan . Blog VetoVirago sudah pun 1 tahun 4 bulan & ini merupakan first giveaway kami , dengan harapan agar semua bloggerian senyum selalu dan happy-happy ajerrr ...
KLIK GAMBAR UNTUK JOIN GIVEAWAY
Hadiah yang ditawarkan untuk
Giveaway Sejuk Sedap Ramadhan 2016
ini adalah :- jengg , jengg , jenggg !!!
Untuk SEORANG yg bertuah sahaja ... (pemenang dipilih oleh adik kembar kami berusia 9 tahun) :
  • 1 x T-shirt Exclusive Sabun Sejuk Sedap berharga RM 58
... dan +10 hadiah menarik yg lain , iaitu :
  • 2 x Sabun Sejuk Sedap berharga RM 35 
  • 2 x Sampul Duit Raya Sabun Sejuk Sedap
  • 2 x Tapak iklan di Top Sponsor Blog selama sebulan
  • 2 x Duit Raya RM 5 / boleh tukar ke topup
  • 2 x Beg Tote Bercorak - tinggi 44cm x lebar 37cm
(boleh pilih design kegemaran)
Terima kasih sudi join
Giveaway Sejuk Sedap Ramadhan 2016
Moga anda bertuah & berjaya
Tarikh Mula :15.06.16 (Rabu)
Tamat : 30.06.16 11.59 malam (Khamis)
Keputusan pada : 02.07.16 (Sabtu)

Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA

Mieza S | 6/29/2016 11:26:00 PM | |

Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA



Assalamualaikum semua. Dengan ini PapaG lancarkan satu segmen Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA. Siapa nak angkat tangan. Untuk pengatahuan semua baru-baru ini Papaglamz telah melancakan Koleksi Terbaru Shawl Exclusive By Papaglamz (klik disini).  Pelancaran Koleksi Terbaru Shawl Exclusive By Papaglamz ni akan dapat membantu anda dalam membuat pemilihan shawl yang cantik, glamour, exclusive dan menarik untuk anda gayakan. Lebih-lebih lagi nak raya ni kan?



Korang nak cuba Shawl Exclusive By Papaglamz secara PERCUMA? Mudah je. Jom join segmen yang PapaG buat ni. Klik kat banner di atas tu yer.

Warna-warna pilihan koleksi terbaru shawl exclusive by Papaglamz

Baiklah, terlebih dahulu PapaG cerita sedikit tentang konsep shawl yang terbaru dari Papaglamz ni dulu yer. Sebenarnya koleksi kali ini menampilkan shawl yang mempunyai potongan asas segi empat tepat. Ukuran panjang dan lebar lebih kurang 190cm X 80cm. Semoga shawl yang PapaG keluar ni dapat memenuhi kehendak wanita-wanita diluar sana yang ingin berfesyen tetapi tetap menjaga dan menutupi AURAT dengan sempurna. Insyallah. 

Dalam pemilihan material, kami menggunakan kain Chiffon Glitter. Antara sebab PapaG menggunakan kain jenis ini ialah jenis kain ini yang nampak lebih Glamour dan anggun pada si pemakai serta MUDAH BERALUN yang penting TIDAK JARANG. Kalau korang nak tahu, untuk koleksi kali ini PapaG tampilkan KHAS satu shawl yang warnanya LIMITED. Sebab hanya SATU warna sahaja shawl yang diperbuat dengan menggunakan kain Chiffon Moist Crepe. Bagi mereka yang dah mencuba koleksi shawl PapaG yang lepas tentu tahu bagaimana CANTIK dan SELESAnya memakai shawl PapaG yang menggunakan kain jenis ni kan? Jadi buat mereka yang merindui shawl PapaG dibuat dari kain jenis ini korang boleh grab dalam koleksi terbaru ni. Tapi SATU WARNA je la iaitu Musted Yellow.

Terdapat 7 warna berbeza yang korang boleh lihat seperti gambar yang PapaG tunjukkan di bawah ni.

wide-shawl-exclusive







Memandangkan sekarang ni (ikut tarikh entri ni) masih lagi mood-mood promosi dari kami, jadi kami menjual Shawl Exclusive by Papaglamz seperti harga di bawah ni.

1 helai RM 34.00 + Postage RM 6.00 = RM 40.00
3 helai RM 100.00 termasuk postage 

CEPAT REBUT SEKARANG....!!!!

Wassap : 0196141393

Jangan lupa ikuti Perjalanan Shawl Exclusive by Papaglamz ni IG dan FB tau.

Ig : exclusive_by_papaglamz
FB : Papaglamz
Official Artikel : Shawl Exclusive by Papaglamz


Monday, June 27, 2016

Pertandingan Fiksyen

Mieza S | 6/27/2016 12:00:00 PM | |

Pertandingan Fiksyen


Pertandingan Fiksyen

FKD Open Day

Mieza S | 6/27/2016 03:00:00 AM | |

FKD Open Day

FKD Open Day

Saturday, June 25, 2016

Majlis Iftar dan Kolaborasi Eyka O3 dan MekaRay

Mieza S | 6/25/2016 06:29:00 PM | |

Majlis Iftar dan Kolaborasi Eyka O3 dan MekaRay


Majlis Iftar dan Kolaborasi Eyka O3 dan MekaRay

Teringat masa mula - mula sampai dekat kawasan lokasi. Cari juga mana entah Anak Yatim Al - Firdausi. Masa tu dah dekat pukul 6.30 petang. Dengar - dengar ada yang kata, lewat sebab jalan sesak. Tunggu punya tunggu datang la sekumpulan anak - anak kecil yang comel. Aku ingat yang dirai anak - anak yatim yang dah dewasa, rupanya kecil - kecil je semua. Aduh, sebak pulak. Dah lah comel je semua. Mula teringat emak ayah. Aku yang dah dewasa ni pun kadang - kadang ada juga menyakiti hati emak ayah. Diorang langsung tak merasa ada emak dan ayah. Sebak weyh, sebak!

Majlis Iftar dan Kolaborasi Eyka O3 dan MekaRay
Majlis Iftar dan Kolaborasi Eyka O3 dan MekaRay

Comel kan diorang. Ada yang suka selfie pulak tu. Karoke pun reti. Ada bakat terpendam. Hehehe. Dijangka yang datang termasuk pengiring dalam 30 - 35 orang, tapi yang datang cuma 20 lebih macam tu. Selainnya ada urusan lain. Takpa lah, janji ada yang datang kan? :)


Majlis Iftar dan kolaborasi Eyka O3 dan MekaRay

Majlis Iftar dan Kolaborasi Eyka O3 dan MekaRay
Gambar sekitar majlis (waktu ni masih kosong)
Majlis Iftar dan Kolaborasi Eyka O3 dan MekaRay
Hamper
Majlis Iftar dan Kolaborasi Eyka O3 dan MekaRay

Menu bulan Ramadhan yang paling terkenal adalah kambing bakar. Mana - mana majlis atau buffet ramadhan, mesti kambing bakar akan jadi menu utama. Kambing bakar kali ni aku puji, tak liat. Kalau tak mengeluh juga aku nak mengunyah. Sakit - sakit gigi aku. Tapi, taknak cerita pasal makanan, aku  nak cerita pasal diorang yang comel - comel ni je. 

Majlis Iftar dan Kolaborasi Eyka O3 dan MekaRay
Pandai kan budak kecik ni selpie. Ei geram je tengok pipi pau dia.

Selepas je solat maghrib, kami semua dihidangkan dengan persembahan lagu raya dan beberapa lagu lain. Sambil sambung makan, terhibur dengan lagu - lagu raya. Juga sedikit penyerahan duit raya dan hamper untuk kanak - kanak comel. Weeee. 

Majlis Iftar dan Kolaborasi Eyka O3 dan MekaRay
Kolaberasi Eyka O3 dan MekaRay
Majlis Iftar dan Kolaborasi Eyka O3 dan MekaRay
Gambar kenangan bersama Anak Yatim Al-Firdausi, MekaRay dan Eyka O3.

Eyka O3 

Eyka O3 Purification Sdn Bhd adalah sebuah syarikat yang menawarkan perkhidmatan rawatan terapi Ozon. Ouh ya, kalau nak dapatkan perkhidmatan terapi ozon, boleh lah hubungi mereka di :

Alamat:
 Eyka O3 Purification Sdn Bhd, G02,
Block 1, Laman Seri Business Park Section,
40100 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan.

Tel: 03-55234848 4,019


Apa itu terapi Ozon?

  • Terapi OZON adalah suatu proses untuk membersihkan darah dengan menggunakan mesin generator yang menghasilkan OZON(O3) untuk tujuan perubatan. Mesin generator OZON mempunyai penapis (DIALYZER) yang mampu menyingkirkan secara langsung PLAK KOLESTROL, SEL LEMAK dan ASID URIK untuk membantu MENURUNKAN PARAS KOLESTROL dan GULA dalam darah serta mengurangkan kebergantungan kepada ubat-ubatan yang berasaskan bahan kimia, seperti anti kolestrol yang mempunyai kesan sampingan.
  • OZON(O3) dalam darah akan menghapuskan kuman dan bakteria kerana kebanyakkan kuman dan bakteria adalah ANAEROBIC iaitu tidak boleh hidup di dalam oksigen. OZON(O3) sangat berkesan untuk MERAWAT dan MENCEGAH penyakit. Jumlah pesakit kencing manis (Diabetis) di Malaysia sudah mencapai 2.6 juta orang dan ramai pesakit kencing manis telah hilang keyakinan dengan perubatan barat. Melalui rawatan terapi OZON, darah yang kotor akan dicuci dan disaring. Setelah disaring dan dicuci, darah akan disembur dengan menggunakan mesin yang menghasilkan OZON(O3). Darah yang telah dicuci dan bersih akan dimasukkan semula ke dalam tubuh badan.
  • Selain oksigen (O2), OZON(O3) merupakan komponen udara segar yang sangat bermanfaat dalam meningkatkan stabiliti sel-sel sihat yang normal dan menyingkirkan sel-sel yang tidak matang, sakit dan cacat, sel-sel yang asing bagi tubuh seperti virus, bakteria, jamur dan lain-lain.
Ozon(O3) mencegah dan merawat dengan lebih efektif pelbagai jenis penyakit.

Contoh penyakit-penyakit utama :
  • Penyakit Jantung
  • Penyakit Darah Tinggi
  • Penyakit Kencing Manis
  • Penyakit Buah Pinggang
  • Penyakit Gout
  • Penyakit Strok
  • Penyakit Migrain
  • Penyakit Hati
  • Penyakit Kulit
  • Penyakit Kanser .

p/s : Dengan kata mudah, terapi ozon ni macam bekam badan, tapi dengan cara yang lebih moden. Proses ini selamat dan tidak menyakitkan ^_^



MekaRay

Manakala MekaRay Ventures pula adalah syarikat yang mengeluarkan produk pemakanan sunnah Meka Viniga dan Triple M serta perubatan Islam. Ianya adalah suplemen kesihatan yang kaya dengan khasiat dan berupaya menyembuhkan pelbagai masalah kesihatan dan penyakit kronik. 

Untuk lebih lanjut tentang MekaRay boleh lawati laman ini MekaRay Ventures :)


Rawatan Terapi Ozon Dengan Kadar Rendah!

Korang nak buat terapi ozon dengan kadar rendah? Senang je caranya. Hanya daftar dengan menjadi ahli MekaRay Ventures Sdn Bhd je. Lepastu boleh dapatkan terapi hanya dengan RM1,000 bukan hanya untuk sekali rawatan tau, tapi untuk 3 kali rawatan berbanding RM500 untuk sekali rawatan untuk sebelum ni.

Untuk mendapatkan keahlian Mekaray, korang hanya perlu mendaftar ahli serendah RM210 untuk melayakkan diri mendapat rawatan terapi ozon yang bernilai RM1,000 (3 kali rawatan). Macammana pula kalau tak nak jadi ahli? Mesti lah tak dapat harga murah macam ni. Kalau tak jadi ahli, terapi ozon ni akan bernilai RM1500 untuk tiga kali rawatan. Bermakna, dekat sini dah jimat RM500!

Eyka O3 dan MekaRay bergabung atas kehendak pelanggan yang sering bertanyakan pemakanan apa yang bersesuaian untuk mereka teruskan setelah menjalani rawatan pencucian darah.

Jom sama - sama cuci darah untuk menjadikan ia lebih bersih !






Mutiara Spa Saujana Utama Untuk Wanita

Mieza S | 6/25/2016 02:15:00 AM | |

Mutiara Spa Saujana Utama Untuk Wanita


Mutiara Spa Saujana Utama Untuk Wanita

Tiba - tiba teringat pasal spa. Orang macam aku memang jenis tak pernah pergi spa. Lepastu pulak, kawan - kawan semua cakap muka aku dah bersih tak ada jerawat. Walaupun muka aku ni memang jerawat jarang hinggap, ada benda lain yang aku tak suka yang wujud dekat kulit muka aku. Contohnya macam bintik - bintik hitam lah apa lah. Entah la, aku pun tak tahu apa ke istilah nya. 

Kawan keliling pulak memang suka memanjakan diri dengan rawatan spa. Baik lelaki ataupun perempuan. Kadang - kadang sampai krik - krik je bila dorang cerita pasal spa. Sebab tak pernah betul jejak spa. Huhu. Kesiannya lah aku. Haha.

Mutiara Spa Saujana Utama Untuk Wanita

Jadi, aku nak lah cerita pengalaman aku pergi spa. Hehehe. Ini lah rupa spa yang aku pergi. Lokasinya dekat Saujana Utama. Kalau kau pakai waze, kau taip je Mutiara Spa Saujana Utama. Keluarlah nanti lokasinya. Masuk je spa, ada muzik  sentimental yang jadi juadah telinga. Rasa nyaman je diri kau masa tu. Mungkin korang semua dah pernah pergi spa. Ni kira yang pertama bagi aku, rasa dia lain macam sikit. Seronok. 

Mutiara Spa Saujana Utama Untuk Wanita

Aku datang sini sebab buat facial muka. Aku pun tak tahu nak terangkan bagaimana. Seronok bila ada orang belai - belai muka aku. Nak tertidur rasanya. Siap pakai mask yang sejuk gila. Hahaha. Kelakar. Maklumlah tak pernah merasa kan? Gitulah jadinya. Bangun - bangun je mengantuk. Rasa macam nak tidur situ terus je.
 
Mutiara Spa Saujana Utama Untuk Wanita

Ni bilik untuk sauna 
Mutiara Spa Saujana Utama Untuk Wanita
Mask yang aku guna 
 Kelebihan spa ni? Dikhaskan hanya untuk wanita sahaja. Lelaki tunggu luar, tidak dibenarkan. Ayukkk. Aku nak kongsi lah promosi yang ada dekat Mutiara Spa ni. Sebab ada tulis dalam flayers. Benda baik kena kongsi, biar semua tahu!

Promosi Mutiara Spa

Lulur Pakej = RM129.00
Body Scrub
Body Mask
Mandi Susu
Basic Facial

Facial V.Shape

Harga Biasa = RM149.00
Promosi = RM100.00 SAHAJA

Thai Oil Massage 
RM70.00
FREE = Herbal Tungku


Perkhidmatan yang Ditawarkan

  • Refreshing Facials & Massage
  • Body Trearment

Perkikdmatan urut untuk mereka yang lepas bersalin juga turut disediakan. Bukan tu je, jaga kan sepanjang berpantang pun boleh tau ^_^.

Mutiara Spa Saujana Utama Untuk Wanita

Lokasi Mutiara Spa

CG-33, Jalan Bidara 9, Saujana Utama 3, 47000 Sungai Buloh. (Berhadapan dengan SU Mall)

Hubungi 

017 - 3234797 ( Mutiara Spa)
011 - 21330291 (Cik Ema)

Monday, June 13, 2016

Majlis Iftar Kemanusiaan Perdana di Space u8

Mieza S | 6/13/2016 01:37:00 PM | |

Majlis Iftar Kemanusiaan Perdana di Space u8

Majlis Iftar Kemanusiaan Perdana di Space u8

Alhamdulillah, Khamis yang lepas aku berpeluang berbuka puasa di The Space Grand Ballroom Bukit Jelutong (Space U8) Shah Alam. Pernah dengar The Space? Aku pun kira baru pertama kali masuk The Space Grand Ballroom di Space U8. Sebab tempat dia agak tersorok. Memang selalu datang Space U8, tapi hanya untuk menonton wayang semata. Tak tahu wujud pula Grand Ballroom yang cantik dan besar macam ni. 

The Space Grand Ballroom ni memang besar. Boleh memuatkan sekurangnya seramai 700 orang dalam satu masa. Kalau nak buat majlis perkahwinan atau apa - apa sahaja majlis yang memerlukan ruang yang besar, boleh je guna The Space Grand Ballroom sebagai pilihan terbaik! Jangan risau. Ada surau yang besar dan canik juga untuk digunakan ketika solat. 

Majlis Iftar Kemanusiaan Perdana ini adalah kerjasama antara The Space bersama NGO yang meyalurkan sumbangan dan bantuan kemanusiaan kepada Syria iaitu HUMANITARIAN CARE MALAYSIA BERHAD (MyCARE). Turut terlibat dalam majlis ini ialah Katering Enak Rasa, Kumpulan nasyid Saff One, portal Komuniti Islamic Events serta D'Arab Station yang turut menyediakan hidangan nasi arab yang sangat sedap. 

Majlis Iftar Kemanusiaan Perdana di Space u8

Majlis Iftar Kemanusiaan Perdana di Space u8

D'Arab Station

Bersempena dengan bulan ramadhan  ni, D'Arab Station ada menyediakan buffet ramadhan mampu milik! Serius murah dan sedap. Nasi Arab yang dihidangkan bersama - sama kambing madu golek dan ayam madu golek dan macam - macam lagilah yang menambat citarasa kita semua. Dewasa Rm50 dan Kana - kanak RM25 sahaja. Untuk sebarang tempahan atau pertanyaan boleh hubungi 0111-791 4598 atau hotline: 03 9108 3331.

Majlis Iftar Kemanusiaan Perdana di Space u8

MyCARE turut mempunyai 6 buah agensi yang lain. 

Diantaranya ialah :
Aqsa Syarif, i4Syria, Rose2Rose, NICE, PACE, dan Salam Iraq. Untuk pengetahuan semua, sebelum penubuhan MyCARE, semua agensi yang disebut telah bergerak secara bersendirian. Penggabungan keseluruhan agensi ini dibawah MyCARE membolehkan kerja - kerja kemanusiaan dilakukan dengan baik dan sempurna. 


Buffet Ramadhan Diskaun 10% 

Seandainya korang nak merasa berbuka puasa di The Space Grand Ballroom di Space U8, serta mahu mendapatkan diskaun sebanyak 10%, senang je caranya. Masa buat tempahan nanti, korang boleh guna dan mention url blog aku ni Kanvasdakwat.blogspot.my. Boleh buat tempahan disini --> tempahan buffet ramadhan. Setiap pembelian buffet Ramadhan ini, beberapa sumbangan akan disalurkan ke tabung MyCare. Sambil berbuka puasa kita menderma. Kalau rasa macam ada rezeki lebih nak berkongsi dengan orang lain, boleh lah menaja mana mana rumah kebajikan, anak yatim dan asnaf.  RM580 untuk setiap meja (10 orang).

Harga Pakej :
Dewasa - RM58
kanak - Kanak - RM30 (5-12 tahun)
Ada lebih 100 juadah yang bakal melelehkan air liur! Tak ketinggalan juga. Menu wajib berbuka puasa bersama kambing golek!

Majlis Iftar Kemanusiaan Perdana di Space u8

Majlis Iftar Kemanusiaan Perdana di Space u8


Majlis Iftar Kemanusiaan Perdana di Space u8

Majlis Iftar Kemanusiaan Perdana di Space u8

Majlis Iftar Kemanusiaan Perdana di Space u8

Majlis Iftar Kemanusiaan Perdana di Space u8

Majlis Iftar Kemanusiaan Perdana di Space u8

Majlis Iftar Kemanusiaan Perdana di Space u8

Majlis Iftar Kemanusiaan Perdana di Space u8

Perkongsian tentang Syria

Majlis Iftar Kemanusiaan Perdana di Space u8
Bersama salah seorang dari orang Syria yang terlibat
Perasaan ketika memandang wajah mereka? Entah. Macam - macam. Aku membayangkan kejatuhan bom atom di antara mereka. Sayu lalu menembak hati aku sendiri. Hmm. Sebak pun ada. Bersyukur kerana mereka diantara yang terselamat di jajah mati oleh lahanat, rejim zionis! 

Jadual sepanjang ramadhan

Bersama bloggers

Untuk Tempahan sila hubungi :

  •  013 366 5487 (Firdaus) 
  • 012 214 5770 (Shakina) 
  • 019 250 7770 (Basma) 
  • 010 272 1078 (Amira)


© Copyright 2017 | ALL Right Reserved to Owner. Re-edit by Sehijau Blog RA.