Friday, February 20, 2015

REVIEW INSTA : @dtajurrashop

Mieza S | 2/20/2015 12:03:00 PM | 0Comments |





"Anda suka pakai T-Shirt?

T-shirt ni best kan?

Simple. Tapi masih stylo.

Effortlessly cool.

Tapi,

Tak bosan ke dengan design yang sama je di pasaran?

Jeng jeng jeng!!

Islamic Tee Released!!

Pakai t-shirt stylo, SAMBIL inshaAllah dapat pahala mengingatkan diri sendiri, dan orang lain yang 

membaca, tentang amal baik!!

Best tak best??

Boleh lah ramai-ramai visit sekarang kat INSTAGRAM :
@dtajurrashop
@dtajurrashop
@dtajurrashop

Dan...

Ada  Sabahan here yang merantau jauh lps tu rindu kampung?

GOOD NEWS!

Di sini ada jual printed shirt, sabahan design!

Bangga sikit. Bangga sikitt.

Jangan kasi lama~"







No comments:

Post a Comment

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.

TABU
Lelaki Yang Tak Punya Apa-Apa Untuk Dipersia
ASRAMA: 2
Surat-Surat Perempuan Johor
1515
RAHSIA
GANTUNG: 2
SUNYI
ASRAMA
DELIMA
GANTUNG
GELAP
KACAU
KELABU
LAKNAT
LARI
KAMERA
MENTAL
LENDU
MEREKA
© Copyright 2017 | ALL Right Reserved to Owner. Re-edit by Sehijau Blog RA.