Friday, February 8, 2013

Segmen Review Blog Part 2

Mieza S | 2/08/2013 01:53:00 PM | 6Comments |


Hye semua. Selamat tengahari, korang dah lunch? Kecik dah lunch pepagi buta tadi. hahhaa, Care tak? -_- Okayy citew kaw gempak sangat kecik. So, kecik nak teruskan review blog yang masih berbaki-baki berdaki-daki dan seumpama dengannya.Weyh, terjah s i n i s i n i dan s i n i :) Okay Jom mula >.<




Belog saudara/saudari ni memang di khaskan untuk CONTEST sahaja. So, sesiapa yang rasa nak pulun habis-2 layan contest, GA, segmen bagai korang terjah je s i n i. Tak kan nyesal punya. Lagi korang patut berterima kasoh dekat tuan belog ni sebab dia ni memang selalu je hupdate entri dengan menjoinkan diri mana-2 contest. Selalu dapat top refferel. FUh ! huntong lah anda. hahhaa. Weyh terjah je belog n i.





Kejujuran sebentar, kecik suka tengok header dia yang simple tuh. Dia ni budak sastera. Wahh. Boleh tanya ilmu ni. kecik bukan budak sastera tapi kecik minat dalam bidang bahasa. Seep jejauh. Dia dok selangor gak sama kecik. Weeee, suka. Insyaallah kalau berkesampatan, boleh jumpa dengan budak ni. Dia ni geng kecik taw . (bFf) ! Kitorang sama umur. *muda ag kan Wieyah? hahhaa. Dia pun minat photographer mungkin. Wah , kebetulan mungkin. Semua nya sama je. hahhaa. Yang penting kecik harap dapat jadi kawan awak selamanya <3




Tenang nye hati >.< lagu yang slow, background warna lembut. Singgah s i n i. Same geng dok selangor jugak. Ni budak kecik ni dah pandai blogging eyh? Kecik dulu main blog pon time form 4. hak hamek kaw. Kalah dengan N i s y a. Hah, tu lah nama dia, indah kan nama dia? Mesti nama dalam ic pun comel :) macam tuan nya. Kecik doakan cita-cita awa nak jadi marine scientist tercapai :).




Dah lama berkecimpung dalam dunia blog mungkin. Dia ni antara orang orang yang kecik follow masa mula-2 pandai main blog. Siyez tak tipu. Akak ni minah pink jugokkk. Tade kaler lain dah ke? Hahaha, Asyik pink je. -_- *panggg ! kene lempang dengan Miss Banu. *drama kejap. Hahaha. Korang terjah lah belog dia kat s i n i.




Dia ni peminat cartOon yang tegar kod. -_- . Kalau masuk belog dia rasa macam masuk terowong cartOon pulak. Heyy, jangan macam-macam k? Ni geng belog biru taw :D , *hive five.Owang utagha bak hang. Mai dari kedah. Cek tataw nak speking kedah. -_- Gua taram tibai je. Hahhaa. Belog dia ni cepat loading. Tu yang paling penting. Kecik suka belog yang tade masalah dengan loading. Kira dia ni macam artis jugak kod. Abang hot. Wahh sat g dia tampo kecik sebab buat fitnah. :D *nyorok muka bawah bantal. Dia minat Dancing dan modelling. Wah! Nak tengok awa masuk dalam majalah lah. Hahhaa :D 

6 comments:

  1. Alhamdulillah. terima kasih ..kecik dok selangor jugak ? kat mana tu? .. haha .. yeay .. minat yang sama mungkin. hihi .. terima kasih banyak-banyak.

    ReplyDelete
  2. aiyoo!! xsngka plk beLog FakhRuru ada review kt sini.. thanks! *tharu 2 saat =P

    suka bnda yg cute2, sbb tue beLog pon kna cute2 jgk sbb tuan dia pun cute.. ahakz!! *tgn di bahu mta pndng ats*

    insyaAllah, stu ari nti ada dlm mjlh, kite roger2 lar kecik nti.. hahaha!! amin ^^

    again, thanks a lot for the review ^^

    ReplyDelete
  3. @dhia adawiyah Ye sayang. kecik pon dok selangor gak :) kat shah alam. <3

    ReplyDelete

Terima Kasih :')

© Copyright 2017 | ALL Right Reserved to Owner. Re-edit by Sehijau Blog RA.