Friday, April 19, 2013

First GIVEAWAY by KECIK

Mieza S | 4/19/2013 10:05:00 PM | 53Comments |


Hai korang. Harini kecik nak marah-2 ni. Bengang dengan budak stall lain yang sepatutnya masuk shift pagi tak sampai sampai. Dah kene stay situ setengah jam tunggu orang lain yang masuk. Bijak punya SOOD. Cepat ! TOLONG kesian dekat kecik. Huhuhu.


Siapa tahu harini hari apa? Harini hari lahir kecik yang ke 18 tahun. Weeee, kecik dah dewasa bak hang. Jangan jeles. Tapi apa yang penting kecik masih muda dan masih belum tua macam korang. *jangan marah k? Guraw je. Jadi mintak semua doakan perjalanan hidup kecik dapat berjalan dengan sempurna hendak Nya. 


Okay haritu kecik ada buat pencarian sponsor. Kan? So, memadai lah dengan apa yang ada sekarang. Harini bersamaan 19022013 *bufday kecik, kecik nak lancarkan satu segmen :) *JOIN taw. Jom ikut syarat.




SYARAT-SYARAY WAJIB ! 

- Buat satu entri "First Giveaway by Kecik"
- Tampal banner yang perasan comel dan hot tu dalam entri dan backlink ke entri ini
- Click sampai habis loading, follow , dan like semua fanpage yang berkenaan
- Publish entri dan hantar ke ruangan komen di entri ini


- Follow k e c i k
- Like fanpage k e c i k 
- Like s i n i, share dan nyatakan anda likers yang ke berapa di dalam entri *akan diperiksa
- Click --> s i n is i n is i n is i n is i n i dan s i n i sampai habis loading
- Giveaway berlangsung selama sebulan, bermula 19/02/2013 - 19/03/2013. Kalau penyertaan memberansangkan, kecik dengan baik hati akan menambah bilangan bantal comel untuk pemenang ^_^


Sponsor

Tuan Tanah  -->  Bantal comel ^_^ untuk seorang pemenang 
Ain Al-Khawlani   -->  Topup RM3 ( maxis , celcom ) untuk seorang +  Footer untuk seorang
Neyna + Neyna FanPage  -->  Review Blog untuk 2 orang + Topup RM5 untuk seorang
Scha Mymy + Scha Mymy Fanpage  -->  Topup RM10 untuk seorang
Syara  -->  Topup RM10 untuk seorang
E'raz Fadli + E'raz Fadli FanPage  -->  Topup RM10 untuk 3 orang
Farah Syamimi  --> RM5 untuk 2 orang
Natasya  -->  Topup RM5 untuk 2 orang
Zati's Serenade + Zati's Serenade FanPage  -->  Laminated bookmark + heart corner bookmark utk 5 orang
Zahidah Wahid + Zahidah Wahid FanPage  -->  Preloved t-shirt size 'S' untuk 2 orang
Siti Rohaida  -->  Keychain
Rania  -->  Keychain kebaya melaka untuk seorang
Aien Hermionie  -->  Review blog untuk 7 orang
Shiera + Shiera  -->  Review blog untuk 6 orang
Farra + Farra FanPage  -->  Review blog untuk 5 orang







Apa lagi jom join beramai-ramai. Support kecik untuk first Giveaway ni. :) 


*Tarikh tutup terpaksa ditangguhkan. Atas alasan sekarang broadband kecik tengah nazak. Tak bayar lagi. Ni pinjam broadband ayah. :'( Maaf semua. Nak BW peserta pun tak sempat. Nak promote pun ta taw camne. GA masih berjalan. Abaikan tarikh tutup.. Ni pun kecik baru je dapat online setelah beberapa minggu ta dapat online. Harap semua faham 



53 comments:

  1. akak join :)

    http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-kecik.html

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum..
    join

    http://diebadhie.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-kecik.html

    ReplyDelete
  3. http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/02/current-chapter-first-giveaway-by-kecik.html

    ReplyDelete
  4. salam ukhuwah..
    trut mnyertai..
    gud luck peserta lain..
    :)

    http://setiasmile.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-kecik.html

    ReplyDelete
  5. join... :-)

    http://aindonashi.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-kecik.html

    ReplyDelete
  6. join jugakkk :) http://pinkitusweet.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-kecik.html

    ReplyDelete
  7. Join...
    http://justforcontest.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-kecik.html

    ReplyDelete
  8. join

    http://budakpendekberblogging.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-kecik.html

    ReplyDelete
  9. http://umikasum.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-kecik.html

    ReplyDelete
  10. http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-kecik.html

    ReplyDelete
  11. JOIN!

    http://diaryismah.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-kecik.html

    ReplyDelete
  12. http://ohthrillers.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-kecik.html

    ReplyDelete
  13. Wieya nak join .. http://dhiaadawiyah.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-kecik.html

    Selamat hari lahir ...

    ReplyDelete
  14. http://www.cikfie.com/2013/02/first-giveaway-by-kecik.html

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum .. dtg nak join :)

    http://faz-blinkerz.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-kecik.html

    ReplyDelete
  16. happy birthday to you...have a blast one...nnt akak join k...

    ReplyDelete
  17. saye join! :)
    http://duniagadisungu.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-kecik.html

    ReplyDelete
  18. Syarat-syarat GA tu tak wajib follow & like sponsor ke kecik ? Sbb mymy tengok now dah 17 org join ,tapi yang like dan follow mymy baru 2 3 orang :)



    ReplyDelete
  19. JOIN..
    http://nazwww.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-kecik.html

    ReplyDelete
  20. join :D

    http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-kecik.html

    ReplyDelete
  21. http://contestblog79.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-kecik.html

    ReplyDelete
  22. http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-kecik.html terasa nak join ga yang awesome ni lah pulak.

    ReplyDelete
  23. Joinn :)

    http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-kecik.html

    ReplyDelete
  24. Saya join . :)

    http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-kecik.html

    ReplyDelete
  25. nnt awk buat lagi GW ok... nnt saya sponser baik punyerrr

    ReplyDelete
  26. saya join : http://ilovecontestandgiveaway.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-kecik.html

    ReplyDelete
  27. Join :)

    http://feeraakira.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-kecik.html

    ReplyDelete
  28. salam,

    blog yang cute

    lawat and follow blog saya ye..

    http://doktorsihat.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. joined
    http://indahsutera0605.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-kecik.html

    ReplyDelete
  30. Salam.. .dila dh join.. .
    sila beri tunjuk ajar yer.. .trima kasih♥(。◕‿◕。)
    http://dielala.blogspot.com/2013/02/segmen-first-giveaway-by-kecik.html

    ReplyDelete
  31. AA join sini ye :)

    http://amad-jalanan.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-kecik.html

    ReplyDelete
  32. saya joinn tauu :))

    http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-kecik.html

    ReplyDelete
  33. http://amisyasurayaramli.blogspot.com/2013/03/blog-post.html

    ReplyDelete
  34. dh kms kini code, try lar skli lgi

    ReplyDelete
  35. Saya mencari 90 Pemenang . http://www.cahayapermata.my/2013/03/birthday-giveaway-nur-alja.html

    ReplyDelete
  36. syada join :)

    http://hikayathiudpku.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-kecik.html

    ReplyDelete
  37. First time here. ^^ Anyyeong . :)

    http://addinaisyah.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-kecik.html

    ReplyDelete
  38. join!
    likers ke #118 :)
    http://farisyaanastasyia.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-si-kecik.html

    ReplyDelete
  39. hi nak ikut segmen ni tpi byk sgt nk klik sna sini....hehe...btw , ALL THE BEST!!

    ReplyDelete
  40. iyraa join :)

    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-kecik.html

    ReplyDelete
  41. join :)

    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-kecik.html

    ReplyDelete
  42. edd joinn :)

    http://contenganvampire14.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-kecik.html

    ReplyDelete
  43. aina join sini :) yeayyy

    http://kisahgadisketawa.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-kecik.html

    ReplyDelete
  44. JOIN.. :))
    http://ezbil-official.blogspot.com/2013/03/ga-first-giveaway-by-kecik.html

    ReplyDelete
  45. sempat lagi x kalau nak join ??

    http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-kecik.html

    ReplyDelete
  46. sukanye amirugumi.....tapi sedey...xde ac FB utk join....gud luck semua....

    ReplyDelete
  47. hyep2 kecik...ape hbq???lame xdgr crte....anyway,adie nk ajak mieza join segmen ni..adie dah tag nama mieza tau..hoho..
    http://adiezaff.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  48. jom awak join contest dari saya,62 hadiah di tawarkan untk 16 pemenang.ngee~

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html

    ReplyDelete
  49. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete

Terima Kasih :')

© Copyright 2017 | ALL Right Reserved to Owner. Re-edit by Sehijau Blog RA.