Blurr "TEMPLATE" ?? - Mieza S Mieza S: Blurr "TEMPLATE" ??

Blurr "TEMPLATE" ??

April 07, 2012
Kepala series blurr gilew. tapi tataw la tang mana tang berada dalam kebelaan. harap nya tak DANGER sangat lah. huuhuhu. nak rasa taK? meh tangan letak kat ketiak. PELUH JANTAN kan? fullamak. bau dia yang tak leh tahan uh. ni semua gara-2 belog punya pasal. tengok lah betapa SAYANG nya kitew kat belog yang tak comey ni. takpe demi kecintaan lautan luas sanggup ku ukur. so camne? okay ta? mesti nampak biasa je kan? malu lah na pamerkan blog ni pada tatapan umur,. apa-2 pun support la kietw yang blurr ni. wakkakak :D

No comments:

Post a Comment

terima kasih kerana meluangkan masa membaca dan meninggalkan komen.